Leukémiás vagyok? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
2 hónapja van hogy elhuzodott egy nemi betegség de már elmúlt néha esténként höemelkedésem van meg fázok de kb 5 éves koromban vérzett az orrom azóta nem! és sokszor spontán hányingerem van! 18/F 195cm2013. dec. 10. 20:55
1/6 anonim válasza:
A hőemelkedéssel el kéne menni a háziorvoshoz, aki elküld egy standard laboros vérvizsgálatra, és azonnal kiderül. De iszonyat kicsi az esélyed rá. Sokkal valószínűbb, hogy valami gyulladás bujkál.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha mégis az vagyok?:( mert szokott fájni a fejem is de más panaszom nincs
2013. dec. 10. 21:00
3/6 anonim válasza:
Még egyszer megismétlem, amit írtam. Menj el a háziorvoshoz. A vérvételből a fehérvérsejtszámból kiderül, hogy leukémiás vagy-e vagy sem. Hidd el, sokkal célszerűbb megtenni azt, mint itt rettegni azon a 0,001%-os esélyen, hogy mi van, ha mégis leukémiás vagy...
4/6 anonim válasza:
Miért pont leukémia jut az eszedbe? A nemi betegségedet kezelték nemigondozóban? Ha igen,akkor még vissza kell menned vérvételre,mert akár syphilist,akár HIV -et is kaphattál és ezeket 3 ,illetve 6 hónap múlva ismételt vérvétellel zárják ki. De természetesen más bajod is lehet(akár leukémia is),de ezt szintén csak vérvétel után lehet kideríteni. Ahogy mér írták,menj el a háziorvosodhoz,mert ez semmiképpen nem normális dolog.
5/6 A kérdező kommentje:
Szörbenövés volt ! na igy akartam irni
2013. dec. 10. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!