Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegségre utalhat a...

Milyen betegségre utalhat a vérző végbél? Ha piros vér folyik a végbelemből?

Figyelt kérdés
Van olyan köztetek, akinek volt ilyen?
2009. nov. 21. 23:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Proktológushoz vagy sebészhez kell menni.
2009. nov. 22. 19:28
 22/30 anonim ***** válasza:
Szia! Na, hogy vagy?
2009. nov. 24. 15:25
 23/30 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm, azóta nem volt ilyen, de azért elmegyek orvoshoz, mert ez egyszer is elég nyugtalanító...

Kedves vagy, köszönöm. :)

2009. nov. 24. 21:42
 24/30 anonim ***** válasza:
Ez azért megnyugtató,örülök,hogy azóta nem volt ilyen vérzés neked!Ebben az esetben nagy valószinűséggel belső aranyered van..,amit valami felsértett ezért vérezhetett!De a magad megnyugtatása miatt azért tényleg látogass el egy dokihoz;)
2009. nov. 24. 22:43
 25/30 anonim válasza:
Még egy embert lehet nyugtatni ebben a témában,engem;(Ma ugyanezt vettem észre,élénkpiros,ma kétszer is.Nem is alvadt,de nem is olyan sok,hogy folyt volna,a bugyimon vettem észre,először azt hittem,hogy biztos volt valami közti vérzésem,mert sokat idegeskedtem,látom,tuti "nem onnan jött",észrevettem,hogy honnan,tök para,pláne,hogy most olvastam a kommenteket:(Nagyon félek..Én el nem megyek ilyen ciki dologgal orvoshoz,meg amiről nem tudok,az nem fáj..Te jobban vagy?Mit mondott a doki?Jó lenne hallani,hogy nincs nagy bajod...
2011. jún. 28. 16:36
 26/30 anonim válasza:
látom már eléggé régiek a hozzá szólások ,de mit a baj?? mert hasonló cipőben járok :( kb 1 hónapja minden 1.es vécézés után folyik (hallani is( belőlem a vér olyan szinten,hogy csupa vér minden utánam ,:( 33 éves leszek és 4 gyermekem van ...köszike mindenkinek aki tud segíteni...
2012. júl. 18. 07:33
 27/30 anonim ***** válasza:

Nekem aranyér volt,de ez már csak múlt idő mert eltávolitattam,szóval minden rendben velem,köszönöm még egyszer a válaszokat és biztatást!

33 éves anyukának,mindenképp menj el egy proktológushoz,mert ahogy olvasom elég komoly nálad a helyzet... Ne halogasd,sok bátorságot kivánok!!!!!!

2012. júl. 18. 14:02
 28/30 anonim ***** válasza:
Szia "20 éves lány" veled mi a helyzet,megoldódott a problémád voltál orvosnál??Ilynekor a szégyenérzetet félre kell tenni,mert fontosabb az egészséged!;)
2012. júl. 18. 14:04
 29/30 anonim válasza:
Sziasztok, latom ez a topik mar regi, de nekem teljesen ugyanazok a tuneteim mint a 25-os valaszadonak. Eltunodtem mi lehet vele es meg akartam kerdezni privatban, hogy azota mi tortent vele, de sajnos mar torolve van a fiokja. Szerintetek ez mi lehet?
2018. jún. 6. 02:41
 30/30 anonim ***** válasza:
32 éves lány vagyok. Nálam is hasonló volt pici fájdalom székeléskor, kentem reparonnal elmúlt pár napja semmi. Aztán ma reggel egy kis vér nagy wc után, fájdalom semmi. Ma keményebb volt a székletem lehet az volt a baj. megijedtem kissé. Orvoshoz nem akarok menni. Kenem tovább. Ötletek?
2021. dec. 28. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!