Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem vagyok benne biztos, hogy...

Nem vagyok benne biztos, hogy jó kategóriába írok de remélem, hogy itt is kapok választ. Vajon mitől ég a nyelvem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ég a nyelvem már tegnaptól. Igazából "rászoktam" a napraforgóra, és gondolom, hogy a só kikezdett vele de nem vagyok biztos benne. Esetleg valami vitaminhiány? Ha igen, akkor mit kell pótolnom?
2013. nov. 30. 08:41
 1/1 anonim válasza:
Nekem inkább egy enyhe allergia tünetének tűnik, legalábbis az én dió-allergiám ugyanezt csinálja a számmal. Vitaminhiány meg nem ad ilyen tünetet tudtommal. Az étellalergiák gyakran nem jelentkeznek azonnal mikor először eszed az adott kaját, hanem csak egy bizonyos idő után kattan be az szervezet és kezd el tüneteket produkálni. Fontold meg a tökmag-evést napraforgómag helyett :) Vagy ha nagyon szeretnéd megmenteni a napraforgómagot, akkor próbáld ki egy csomag sózatlannal, hogy attól is ég-e a nyelved, de ha igen akkor sajnos el kéne búcsúzni a szotyitól.
2013. dec. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!