Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 3 nappal ezelőtt oltottak be...

Almaa kérdése:

3 nappal ezelőtt oltottak be ezek lehetne az influenza tünetei?

Figyelt kérdés
mint már mondtam 3 nappal ezelőtt kaptam meg a védőoltást a H1N1 típusu influenza ellen.nagyjából 2-3 órával ezelőtt kezdett el fájni a fejem,általános szobahőmérsékleten pedig fáztam.egyéb tünet még hogy egy fél órája a hőemelkedésem 37,4 volt és a torkom eléggé kapar és ha köhögnöm kell az nem túl kellemes érzés,azthiszem mert száraz a torkom.Szerintetek lehet köze hogy elkaptam a betegséget?És ez mekkora gond? a háziorvosomhoz forduljak? mit tegyek segítsetek kicsit megijedtem
2009. nov. 20. 13:50
 1/5 A kérdező kommentje:
a kérdésből kimaradt: erős az immunrendszerem szóval nem támad le mindenféle jöttment baci, betegség ami elég sok embert elkap
2009. nov. 20. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm anyukája is beteg mióta megkapta az oltást...lehet nem h1n1,hanem más, legyengült a szervezeted az oltástól, így bármit elkaphattál.
2009. nov. 20. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
menj el dokihoz, add gyógyszert a torokfájásra, mérd a lázadat, ha felmegy, szedj be lázcsillapítót. kutya bajod sem lesz.
2009. nov. 20. 15:18
 4/5 anonim válasza:

Az oltás elölt vírust tartalmaz, tehát attól nem jöhetnek ki rajtad a tünetei, vagyis az oltás maga nem okozhat betegséget.

De elképzelhető, hogy valami lappangott már benned, és most jön ki.

Ha a H1N1 az, akkor a védőoltás enyhít rajta, és nem lesznek szövődmények. Én ezt tudom.

2009. nov. 21. 10:55
 5/5 A kérdező kommentje:
szóval ez semmiképp sem az oltás szövődménye?
2009. nov. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!