Miért kapok ennyire nehezen levegőt már 1 hete?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már 1 hete kb elég nehezen kapok levegőt, mintha szorítana a mellkasomban valami. Napok óta erősen kiver a víz, máskor pedig ráz a hideg. Nagyon fáradt vagyok és szörnyen fáj mindenem, de nem is ez ijeszt meg annyira, hanem a levegővétel nehézsége. Úgy érzem, hogy le van gyengülve az immunrendszerem, gyenge vagyok és megviselt. A tüdőmmel lehet valami? Megfázhattam? Az orrom nem nagyon folyik, de olyan, mint mikor fáj a torkom, meg vagyok fázva, köhögök és utána van ilyen fura érzés a mellkasban, ilyen szorító, hörgős érzés, mint erős köhögés után. Bocsi, ha kuszán fogalmaztam, de csak így tudom pontosan leírni, hogy mit érzek. Segítenétek? Mitől lehet ez?
15/L
2009. nov. 18. 20:12
1/7 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek és menjetek el sürgősen orvoshoz! Ezek elég komoly tünetek és ha már egy hete húzódik akkor lehetnek szövődményei is. Eddig miért nem mentetek el? Nem akarlak megijeszteni, de a H1N1-nek is ilyen tünetei vannak, sajnos a környezetemben többen is elkapták már. Szóval sürgősen orvos!!
2/7 A kérdező kommentje:
aj légyszíves ne ijesztgess:S nem hiszem, hogy az a sz*r lenne, de a tüdőmmel lehet, hogy valami nincs rendben. viszont legközelebb max jövőhéten tudok elmenni orvoshoz.
2009. nov. 18. 20:39
3/7 anonim válasza:
juj :S :( szüleidnek szóltál? miért csak akkor tudsz menni? nehogy rosszabb legyen :(
4/7 A kérdező kommentje:
mert erős suliba járok és nem hiányozhatok, mert lemaradok a tanulásban.
2009. nov. 18. 21:47
5/7 anonim válasza:
hát nekem az egészségem fontosabb lenne, mint az iskola... :S de hát ahogy gondolod...ezek már szerintem elég súlyos tünetek, komoly betegség lehet!
6/7 anonim válasza:
ez tényleg nem vicc, én már ennél kevesebbért is hiányoztam a suliból, pedig az is elég kemény volt...
7/7 anonim válasza:
Nah, voltál orvosnál? Hogy érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!