Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnám elmulasztani/eny...

Hogyan tudnám elmulasztani/enyhíteni a hasfájásomat?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat idegeskedem. Olvastam gyógyteákról, meditációról, jógáról, amik megoldást nyújthatnak a stressz , a feszültség okozta hasfájás megszüntetésére.

Tudnátok tanácsot adni? Tapasztalata valakinek ez ügyben van? Minden megoldást meghallgatok! (illetve olvasok :D)

2013. nov. 14. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Kivizsgáláson voltál, hogy egyáltalán mi okozza az állandó hasfájást? Hogy tényleg az idegesség vagy esetleg valamilyen szervi probléma?

Először vizsgáltasd szerintem ki magad, vagy ha ez megtörtént, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani a jógát. Én jógáztam egy időben és sokat segített.:)

2013. nov. 14. 13:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen voltam kivizsgáláson, én is erre szavaztam először :) Nem mutatott ki szervi problémát. Kifejezetten akkor jön elő, amikor idegesebb vagyok. Sok lesz a savam, megy a hasam, fáj, szédülök, erőtlen vagyok. Ilyenkor jön elő, tehát észreveszem én is magamon a változásokat. Normál esetben nincs semmi bajom :)

Nemrég elkezdtem multivitamint szedni és mozogni,hátha segít. Nagyon szívesen fogadok tanácsokat, akiknek van ötletük, mert mindig van más és jobb megoldás :)

2013. nov. 14. 13:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Jógázni itthon is lehet úgy tudom :) Kifejezetten irtózom a tömeges sportoktól, idegenekkel, így mindenképpen itthon szeretném csinálni. Tudsz ajánlani (kazettát :D) videót vagy valamit, amiből tanulhatok?

Mikor érdemes jógázni? reggel-este? Sokan reggel szoktak. Mennyi ideig tartson? Persze nem percre pontosan gondolom :D Kell hozzá valami felszerelés a matracon kívül? Hű ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de még soha nem jógáztam, viszont sok jót hallottam róla és hogy te is mondtad (írtad) most, így kedvet kaptam hozzá. :) Minden jó tanácsot szívesen fogadok! Tényleg! Priviben is írhatsz, ha gondolod :)

2013. nov. 14. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Multivitaminból ne a gyógyszertári vackokat szedd, hanem valami hatásost.

A jóga tényleg jó ötletnek tűnik, de néha egy nagy séta is megteszi. Közben persze figyelj a légzésedre.

2013. nov. 15. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, és ha módodban áll, beszerezhetnél valammi kiskedvencet. Hihetetlen, mennyire megszabadít a feszkótól.
2013. nov. 15. 13:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Van 3 kutyám :) Gondolkozom most 1-2-3 tengerimalacon is :)
2013. nov. 16. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!