Ha szemölcs van a sarkamon akkor fertőzött vagyok a HPV vírussal?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a HPV fertőzés okozza a szemölcsöt. Akkor jobb lenne ha beoltatnám magam méhnyakrák ellen? Vagy hogy van ez?2009. nov. 17. 20:29
1/3 anonim válasza:
A kérdésedet értelmezve azt írod h van egy szemölcs a sarkadon, és h szerinted azt a hpv okozza. Akkor mi a francnak oltanád be magad ha már fertőzött vagy??? (az én véleményem szerint a hpv nemi betegség és a nemi szerveken okoz szemölcsöt)
2/3 anonim válasza:
Ha már fertőzött vagy, nem használ az oltás. Mivel az oltás nem a méhnyakrák ellen, hanem a vírus ellen van.
3/3 anonim válasza:
Szemölcsöt sok vírus okozhat, ha HPV okozza, akkor általában a nemi szerven vagy környékén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!