Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetséges, hogy tüdőgyulladás...

Lehetséges, hogy tüdőgyulladásom van?

Figyelt kérdés
Pár napja elkapott valami nyavaja.Torokfájás,első nap láz,gyengeség,izomfájdalom,volt egy pici hasmenésem is. Kijött az orvosom,akiről tudni kell,hogy annyit ért a gyógyászathoz szerintem,mint én.Azt mondta,hogy szedjek aspirint és pihenjek.Gondoltam,hogy lehet,hogy elkaptam a H1N1-et,de ha így is van nem félnék tőle,ugyanis ha nincs szövödmény,akkor nincs semmi gáz.Viszont,most megijedtem,mert ma reggel elkezdett szúrkálódni a hátam és a mellkasom.Ez lehet,hogy tüdőgyuszi?? Lázam nincs. Hogy tudnák erről megbizonyosodni? Menjek el mellkasröntgenre?De arra kell beutaló,ugye? Az orvosomhoz nem szeretnék elmenni,mert nem ért ő semmihez. Le is fogom cserélni.Mit tegyek? Van okom félni?
2009. nov. 17. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nehezen is lélegzel feltétlenül szólj az orvosodnak, akármilyen is és kérjél tőle beutalót röntgenre.Remélhetőleg nincs nagy baj, jobbulást kívánok.
2009. nov. 17. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:

hát elkezdődött valami, én is arra gondolnék, mint te.

nálunk is buta a gyerekorvos, én nem tudom manapság hogy diplomáznak le az ilyen orvosok?

amúgy meg:

jobb félni mint megijedni...

menj dokihoz!!!

jobbulást!

2009. nov. 17. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
A tüdőgyulladástól lázad lenne, gyenge lennél és rosszabbul lennél. Majd helyrejössz, csak maradj otthon. Több heti köhögés után szoktak tüdőröntgent csinálni, beutalóval. De ha az orvosodban annyira nem bízol, akkor minél hamarabb válts.
2009. nov. 17. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!