Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Közületek valaki már elkapta...

Közületek valaki már elkapta a H1N1-et? Mennyire volt komoly? Lábon átvészelted? Mentél vele dokihoz komolyabban?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem az volt... de erős az immunrendszere így itthol kikúráltam magam. Amugy sincs rá antibiotikum, mivel vírus. Csak a tüneteket tudják kezelni.
2009. nov. 16. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
nem és remélem nem is fogom
2009. nov. 16. 17:00
 3/8 anonim válasza:
Egyik baratnom elkapta.Es biztosan az volt.Korhazban volt mig visszajottek az eredmenyek.Aztan haza engedtek es otthon kigyogyult mint egy egyszeru influenzabol.
2009. nov. 16. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Magyarországon eddig nagyjából 800 beteg volt igazoltan h1n1-es. Ezek nagyrésze óvodás és iskolás, akik akkor kerültek be a statisztikába, amikor felmérték, hogy az adott oktatási intézményben h1n1 van-e.

Szóval olyan emberrel szerintem nem nagyon fogsz itt találkozni, aki igazoltan h1n1-es volt, legfeljebb olyannal, aki a tünetei alapján arra következtetett, de egyrészt a tünetek más betegséget is jelenthetnek másrészt elég sokan beképzelik maguknak, hogy h1n1-esek voltak bármi bajuk is volt köszönhetően az őrületnek, ami körülveszi.

Én már olyan embertől is visszahallottam, hogy h1n1-es volt, aki két napig kicsit be volt rekedve és ennyi...

2009. nov. 16. 17:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Barátnőm együtt jött vissza múlt héten egy haverjával, akit kórházba vittek, mert h1n1es volt, állítólag enyhe tüdőgyulladása meg 38 fokos láza volt, de ezen kívül semmi. Neki a dokik mondták, hogy h1n1. Barátnőm szerint ő is elkapta, hisz 4 órát utazott 1 kabinban vele, és most érzi a tüneteket. Ez lehetséges? Azt mondja, fáj a torka, és folyik az orra.

Ha én meg vagyok fázva, mert a buszon meleg van, idekint meg hideg, akkor mennyire veszélyes rám a vírus? Egy náthától nem hiszem, hogy nagyon le lenne gyengülve az immunrendszerem. Vagy igen?

2009. nov. 16. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
en eppen benne vagyok.Iszonyatosan kohogok,a lazam nem igazan csillapodik,hideg raz,hanyok.eleg kemeny.az orvos szerint 3 napig antibiotikum,es ha nem javulok,akkor befektetnek a korhazba..en most szultem 2 honapja,es ilyenkor meg a szervezet elegge gyenge,ezert is kaphattam meg ezt a virust.
2009. nov. 16. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
17:59 - jobbulást! :(
2009. nov. 16. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:

17:59

Szerintem nem H1N1, mert ha antibiotikumokat szedsz, akkor valami bakteriális fertőzésed van, vagy az orvos puskázott minden tesztjén. Aki a Dr. House-t nézi, még az is tudja.

2009. nov. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!