Közületek valaki már elkapta a H1N1-et? Mennyire volt komoly? Lábon átvészelted? Mentél vele dokihoz komolyabban?
Magyarországon eddig nagyjából 800 beteg volt igazoltan h1n1-es. Ezek nagyrésze óvodás és iskolás, akik akkor kerültek be a statisztikába, amikor felmérték, hogy az adott oktatási intézményben h1n1 van-e.
Szóval olyan emberrel szerintem nem nagyon fogsz itt találkozni, aki igazoltan h1n1-es volt, legfeljebb olyannal, aki a tünetei alapján arra következtetett, de egyrészt a tünetek más betegséget is jelenthetnek másrészt elég sokan beképzelik maguknak, hogy h1n1-esek voltak bármi bajuk is volt köszönhetően az őrületnek, ami körülveszi.
Én már olyan embertől is visszahallottam, hogy h1n1-es volt, aki két napig kicsit be volt rekedve és ennyi...
Barátnőm együtt jött vissza múlt héten egy haverjával, akit kórházba vittek, mert h1n1es volt, állítólag enyhe tüdőgyulladása meg 38 fokos láza volt, de ezen kívül semmi. Neki a dokik mondták, hogy h1n1. Barátnőm szerint ő is elkapta, hisz 4 órát utazott 1 kabinban vele, és most érzi a tüneteket. Ez lehetséges? Azt mondja, fáj a torka, és folyik az orra.
Ha én meg vagyok fázva, mert a buszon meleg van, idekint meg hideg, akkor mennyire veszélyes rám a vírus? Egy náthától nem hiszem, hogy nagyon le lenne gyengülve az immunrendszerem. Vagy igen?
17:59
Szerintem nem H1N1, mert ha antibiotikumokat szedsz, akkor valami bakteriális fertőzésed van, vagy az orvos puskázott minden tesztjén. Aki a Dr. House-t nézi, még az is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!