Tudom rengetek ilyen kérdés volt már én is unom nagyon. Holnap a suliban beadathatnánk magunknak térítésmentesen, önkéntesen az új influenza vírust. Szerintetek?
Én sem oltattam be magam...
Remélem, hogy jól döntöttünk. :)
17/F
A mindenkit felháborító 16:06 vagyok, néhányan nem igazán értették amit írtam, de nincs belőle probléma. Jól döntöttél, hogy nem adattad be!
Egyébként ha már orvosok is ilyen oldalon írogatnak, mint a gyakorikérdések, akkor arról például miért nem beszélnek, hogy milyen jogi része is volt ennek az oltósdinak? Ugyanis az orvosoknak alá kellett írni, hogy nem befolyásolják, nem beszélik le a saját pácienseiket az oltásról! Ez szerintem elég egyértelmű, ha már az orvosnak, aki azért van, hogy tájékoztasson a különböző kezelésekről, megtiltják a feladatának egy részének elvégzését annak érdekében, hogy elkeljenek az oltások. És nem véletlen, hogy már mindenki ingyen kapja, és még így is csak 6% oltatta be magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!