Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tudom rengetek ilyen kérdés...

Tudom rengetek ilyen kérdés volt már én is unom nagyon. Holnap a suliban beadathatnánk magunknak térítésmentesen, önkéntesen az új influenza vírust. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Én nagyon elleneztem az oltást, de most nem tudom mitévő legyek. Érdemes szerintetek? Én úgy gondolom csak terhelném a szervezetet. De lehet vki másképp gondolja.
2009. nov. 16. 15:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem oltatom be magam úgy döntöttünk.
2009. nov. 16. 20:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2009. nov. 16. 20:42
 13/17 anonim válasza:

Én sem oltattam be magam...

Remélem, hogy jól döntöttünk. :)

17/F

2009. nov. 16. 21:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem igen:) 16/L
2009. nov. 17. 15:18
 15/17 anonim válasza:

Én sem!

41 éves-anya.

2009. nov. 17. 15:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ és a megerősítést, hogy nem olyan fontos ez az oltás:)
2009. nov. 17. 16:38
 17/17 anonim válasza:

A mindenkit felháborító 16:06 vagyok, néhányan nem igazán értették amit írtam, de nincs belőle probléma. Jól döntöttél, hogy nem adattad be!

Egyébként ha már orvosok is ilyen oldalon írogatnak, mint a gyakorikérdések, akkor arról például miért nem beszélnek, hogy milyen jogi része is volt ennek az oltósdinak? Ugyanis az orvosoknak alá kellett írni, hogy nem befolyásolják, nem beszélik le a saját pácienseiket az oltásról! Ez szerintem elég egyértelmű, ha már az orvosnak, aki azért van, hogy tájékoztasson a különböző kezelésekről, megtiltják a feladatának egy részének elvégzését annak érdekében, hogy elkeljenek az oltások. És nem véletlen, hogy már mindenki ingyen kapja, és még így is csak 6% oltatta be magát.

2009. nov. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!