Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mi lehet, ciszta vagy mi?

Ez mi lehet, ciszta vagy mi?

Figyelt kérdés

A köldököm mellett bal oldalt egy csomó van, elég kemény és fáj is. Régebben is volt, a háziorvos azt mondta, hogy csak sok a savam. Utána el is múlt, csak néha jött elő. De most már vagy 4 napja fáj. Hiába veszek be savcsökkentőt, nem használ. Kicsit stresszesebb vagyok, mint általában, de máskor is vagyok ennyire stresszes mégse jön ki.

Ja hétvégén ittam kicsit sok alkoholt éhgyomorra (kb 3deci bort), ki is ütöttem magam, meg is bántan de nem tudtam hogy így fog hatni.

Mi bajom lehet, ugye nem életveszély??

23L

2013. nov. 7. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ezt azért nem bíznám olyan orvosra, aki így elblicceli a problémát. Menj valami belgyógyászhoz, vagy sebészetre.
2013. nov. 7. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!