Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » H1H1ellen nem oltattam a...

H1H1ellen nem oltattam a 3,5éves fiam. Ha a környezrtében (ovoda, család) sokan beoltatták magukat kevesebb rá az esély, hogy ő is megkapja a vírust?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 10:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

13:14!

Te mindenkinek beszólsz?

Én tegnap hallottam ezt a tv-be., egészségügyi szakemberektől, a te linked meg gondolom régebbi!

2009. nov. 16. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:

13:27 - nem volt semmilyen link, ez tény, könyörgöm, ez gimnazista tananyag, tudományosan is elmagyaráztam. Az egészségügyi embernek gratulálok ahhoz, hogy ennyire sarkított, most egy rakás ember hiszi azt, hogy az oltott ugyan annyira fertőz, mint a nem oltott. Mert abban igaza van, hogy az is fertőz, aki be van oltva: maximum huszadannyi ideig és talán milliomod annyi vírussal, közben pedig egyetlen vírust se termel, míg egy oltatlan millió számra termeli a vírusokat.

Amint lesz valami tudományos magyarázat, hogy "ez nem igaz, mert az oltás miatti fehérvérsejtek nem ölik meg a vírust mielőtt beépülhetne a sejtjeinkbe, mert....." vagy akármi, akkor azt mondom, hogy oké, amíg csak így lóg a levegőben addig felőlem az mondhatta a trévében aki akarta.

Mondom ezt továbbra is gyógyszermérnökként úgy, hogy 2 féléven át tanultam védőoltásokról (persze nem csak vírusok elleniekről).

2009. nov. 16. 13:38
 13/13 anonim ***** válasza:

aki bevan oltva az NEM FERTŐZ!!!!

honnan szedtétek ti ezt? gondolom rtlklub hírek, mi?:D

logikus...elkell passzolni a maradlk vakcinát, ígymost azaz új kampány h aki bevan oltva az tovább fertőz. de ez NEM IGAZ.

2009. nov. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!