Tavaly madár most sertés influenza. Jövőre mi lesz?
14:12 - pont ez a lényeg, ezeket nem évről évre találják ki, legfeljebb te nem vagy elég művelt ahhoz, hogy tudj róluk. Ezzel még nem is lenne semmi baj, ha az előtt, hogy ide jössz rendkívül humoros és cinikus kérdéseket feltenni esetleg utánanéznél a témának.
Erre mondják, hogy "ha hallgattál volna bölcs maradtál volna". Na persze a közönség reakcióját elnézve jól le leszek pontozva, manapság a fiatalok körében már ciki műveltnek lenni, a cinizmus sokkal trendibb...
Kedves Kérdező!
Tényleg bölcs maradtál volna, ha hallgattál volna, mivel sertés influenza a következő években fordult elő:
1918, 1976, 1988, 2007 és végül az idei 2009es járvány.
Szóval az első eset több mint 90 éves, nem idei újdonság ez a vírus.
Ha érdekel, itt utána nézhetsz:
sztem a kérdező úgy értette h jövőre vajon milesz, mivel az elmúlt 2 évben, egymást követve jött a 2 állatos influenza. és akkor milesz vajon jövőre? mivel vminek jönnie kell, mert most éppen ez a divat. madár már volt, sertés is volt, de mivel 2 egymást követő évben nem jönnek, ezért most vmi újnak kell jönnie.
bevagytok szűkülve, azért háborodtatok fel :D
nemcsak fekete és fehér létezik, néha belekell kicsit gondolni a dolgokba.
"elvakult, oktondi, csőlátó"
"be vagy szűkülve"
Méghogy nem ciki a műveltség? Ez jár azért, ha valaki tisztában van az influenzatípusok osztályozásával.
De ez van, ezt kell szeretni. Valaki nem tud valamiről, valaki felvilágosítja, erre ez utóbbi ember lesz az oktondi, csőlátó, beszűkült. Véletlenül se az, aki a műveletlenségére büszke... Éljenek a mai fiatalok...
15:33-as vagyok.
Ha úgy értette a kérdező, hogy mit kap fel a média, akkor a válaszom, hogy nem tudom.
Pl. a madárinfluenza csak néhány embert betegített meg, világszinten teljesen jelentéktelen, mégis nagy hírverést csaptak körülötte.
Mondjuk, el is hiszem, hogy nincs hír a mai világban, amikor a fél hetes híradóban olyan értéktelen hírekkel nyomják tele a "nemzetközi blokkot", hogy Bentley a tóban, vagy, hogy az USA-ban kutyaszéoségversenyt tartottak.
Már most látom előre, hogy karácsony tájékán, azzal lesz tele a híradó, hogy Amerikában télapónak(amit mi magyarok, nem is karácsonykor ünneplünk) öltözve búvárkodnak, ill. Ausztráliában télapó sapkában napoznak, mivel ezt mindig elsütik, pedig egy utolsó gagyi x@r az egész...
Szóval, attól függ, hogy a f.sagyú hírszerkesztők miben fogják látni a következő apokalipszist...
15.51-es megértette.
15.46-os mégmindig felvan háborodva...:D
énis tisztában vagyok az influenaztípusokkal, mégis értettem a lényegét a dolognak....
Okoskodók megint kellenek...
Nem tudom a kérdező hogy értette, de én pl tudom, hogy ezek nem újkeletű dolgok, előfordultak már régebben is.
A kérdés lényege, és ahogy a többiek meg is értették, hogy EGYMÁST KÖVETŐ KÉT ÉVBEN FELKAPTÁK EZEKET A HÜLYE VÍRUSOKAT, AKKOR JÖVŐRE MI LESZ AZ AMI ISMÉT FELBUKKAN RÉGRŐL ÉS "RETTEGÉSBEN TARTJA MAJD A VILÁGOT".
Ha valakiben ennyi logika nincs akkor okoskodjon csak tovább.
Szerintem kecske influenza lesz.
Alatta ott van: "esetleg ló vagy tehén influenza?"
És akkor most utána mindenki beír valamilyen állatnevet, mintha ez valamiféle cinkos kis összekacsintása lenne a nagy felvilágosultaknak, akik átlátják a világ dolgait.
Ez akkor most vicces vagy mi? Tényleg itt a helye a gyakorikérdések.hu Egészség részében az Immundrendszer/fertőzések témakörben? Tényleg szükséges ez ide...?
Mert akkor: makákó influenzát, hehe, húdeviccesvagyok, hehe, hehe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!