Erős pattanásos bőr/Akne-s bőr kezelése, de hogy?
Sziasztok! Ez a kérdés eléggé szerteágazó és ahány ember, annyi vélemény...mondanak a pattanásos bőrre antobiutikumot és minden egyéb hülyeséget amitől igazából csak a szervezetedet vágod tönkre. Egy bizar kérdés következik ami undort és egyéb érzéseket kelthet de a fő cél a gyógymód kikisérletezése, tehát:
Van e akármilyen jótékony hatása a spermának a pattanásos bőrre? Mivel telljes az anonymitás és esetleg aki szégyeli ezt de csinálja, az kérem írja le a tapasztalatát erről. Undorító, undorító de lehet, hogy csodát tesz!
Már az ókorban is feljegyeztek olyasmiket, hogy csodát tesz a sperma a bőrön. Mivel fiú vagyok ezért nem is lenne nehéz ellátni magam vele..csakhát feleslegesen nem fogom a pofámra kenni. Tehát aki csinált már ilyet annak mi a véleménye?
Ha annyira zavar a pattanás, akkor a csalántea 5 nap vagy még kevesebb ídő alatt eltávolítja az összeset. Egy marék csalánlevelet (frisset ha lehet, ha nem jó a száraz is de abból poharanként egy púpos teáskanálnyit) leforrázol, hagyod álni pár percig és szépen megiszigatod, valamint beleteszel egy kisseb törülközöt/rongyot és a kezelni kívánt felületre teszed.
Tévhit ne essék ha le van forrázva NEM csíp, még ha a szemedbe kerül akkor sem.
Én is eléggé pattanásos voltam, de rajtam segített 3 napalat. Azért mondtam 5-öt mert egyéntől függ.
Hello én írtam a csalános dolgot. Bocs hogy későn írtam a választ: A teából naponta 2 csészénél többet nem kell inni, mert nincs értelme, csak bepisilsz, valamint azt csak súlyosabbnak tekinthető esetben adják, de akkor napi 2 litert... Amúgy a csalántea hatása, ha gyenge akkor több levelet áztass ugyanannyi arányban. Tehát 1 pohár 1 púpos teáskanál, vagy 1 pohár és 2 púpos teáskanál.
De azt előre megmondom, hogy ez a módszer 100%-ban hat,
ha gyengének érzed a bolti termékhez képest, akkor gondolj bele abba az apróságba, hogy tudod e melyikben mi van. Mert a csalántea az nem csak a pattanásra jó, hanem az immunrendszert is rendkívül jól erősíti.
Az eggyik könyvemben írta ezt az író a csalánról: "ha nem lenne olyan csípős a levele, már rég elpusztította volna az állatvilág a fantasztikus gyógyereje miatt"
Tényleg sorry a késői válaszért:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!