Most akkor beadassam vagy ne adassam be a H1n1 elleni vakcinát? 17 éves vagyok és mindenki mást mond!
Én soha nem oltattam még be magam semmilyen influenza, vagy más elleni védőoltással. A kötelező oltásokon kívül csak néha 1-1 tetanusz ellenit kaptam (mert olyan jó gyerkőc voltam :))
Most mégis úgy döntöttem, hogy a H1N1 ellenit beadatom. A munkahelyemen az összes orvos beadatta és én maximálisan bízom bennük. Én fokozottan ki vagyok téve a fertőzés veszélyének munkámból adódóan és nem sokat gondolkoztam az oltáson...
De mindenkinek a saját döntése kell, hogy legyen. Mindig lesz, aki az oltás mellett, ill. ellene van. Nehéz a mérlegelés, főleg a média által keltett pánik miatt is.
Ne másra hallgass, inkább csak tájékozódj, gyűjts információt és mérlegelj. Szerintem ez a legjobb, amit tehetsz.
Félelmetes olvasni ugyanazokat a reakciókat az oltásra így koronavírus idején, mint annak idején a H1N1 esetén! :D
Nem leszek kísérleti nyúl, chipet ültetnek az emberbe, méreg van az oltásban, meddő leszel... :D
Van aki olvassa ezt a választ?? :D
És tényleg...
Pedig minden évben új influoltások vannak, miért lett volna a H1N1 kísérleti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!