Régebben, nem is olyan régen hanem kb. 1 éve, v. 6-7 hónapja este 6-8 körül nagyon megindult az orrom, és nagyon vérzett, szószerint ömlött kb. 2-3 percig, folyamatosan, már mentem a kádhoz is, hogy oda csöpögjön. Anyámék azt mondták, hogy az energiaitaltól van tuti, akkor nagyon sokat ittam, főleg Monstert. Monster fő alkotó elmei :
Cukor
27 g
Riboflavin 1.7 mg
Niacin
20 mg
B6 vitamin 2 mg
B12 vitamin 6 mg
Sodium
180 mg
Taurin
1000 mg
Panax Ginseng
200 mg
Lehet azért volt, tényleg? Már azóta hanyagolom, meg ha iszok is akkor kevesek, lassan, és ritkán. 15 éves vagyok.
2013. okt. 24. 14:48
1/8 anonim válasza:
2-3 perces orrvérzés nem valami nagy dolog azért:)
Felment a vérnyomásod és elpattant egy ér az orrodban, nem kell tőle pánikba esni, előfordul.
2013. okt. 24. 14:53
2/8 anonim válasza:
Igen, lehetett az energiaital miatt. Tényleg hanyagold. Nem hiszem, hogy 14-15 évesen olyan életviteled lenne, ami megköveteli a folyamatos éberséget. De még ha így is lenne, az energiaital többet árt, mint használ, inkább szedj vitaminokat, igyál sok folyadékot, sportolj, táplálkozz egészségesen. Így is el lehet érni az energiatúltengést :)
2013. okt. 24. 14:59
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a zöld pacsi. :) Szoktam minden reggel beszedni vitaminokat, illetve egy nap elfogyasztok 4-5 L vizet, meg almát eszek elég sokat.^^
2013. okt. 24. 15:24
4/8 anonim válasza:
Na, akkor az energiaital minek neked? Hagyd abba kérlek. Normálisabb, ha néha fáradt vagy, mint ha kicsinálod a szervezetedet már ilyen fiatalon.
Energiaital miatti vérnyomás-emelkedés miatt lehetett.
2013. okt. 24. 15:41
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy aggódsz, sokat jelent.^^ Leállok ígérem.
2013. okt. 24. 17:25
6/8 anonim válasza:
Jaj, azért 4-5 liter víz elég sok! Simán elég 2-3. Semmit sem szabad túlzásba vinni, ez az alapszabály :) De örülök, hogy felmérted az energiaital veszélyeit.
2013. okt. 24. 17:42
7/8 A kérdező kommentje:
^^
2013. okt. 24. 18:00
8/8 anonim válasza:
Az energiaital nem ad + energiát, hanem a te energiáidat mozgósítja. Azt az energiát, amit a tested egyébként az immunrendszered karbantartására, és egyéb hasznos dolgokra fordítana.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!