Hogyan lehet legeredményesebben a fokhagyma illatát semlegesíteni?
Szia.
Én is a petrezselyemgyökér rágcsálásáról hallottam, ki is próbáltam, hát, lehet, hogy csak bebeszélem, de én még éreztem utána is.
Addig, amíg a számban volt, addig csak a petrezselymet éreztem, de miután elfogyott, kicsit visszajött a fokhagyma íze.
Én is nagyon szeretem a fokhagymát, de a vöröshagymát is, de pont emiatt a szagos hátránya miatt csak sülve fogyasztom (mert úgy nem hagy szagot a szájban). Esetleg, ha tudom előre, hogy nem megyek sehova másnap, akkor nyersen is eszek belőlük.
De egyébként van egy módszer, amivel megelőzöd a szagot, de mégis a szervezetedbe juttatod, csak az ízét nem érzed: fokhagymakapszula! (Mondjuk ebben meg ki tudja, mi minden adalékanyag van, úgyhogy...)
Szia!
Én olyan fokhagyma gyöngyöt szedek, amiből kivonták az illoanyagot. Tők jó alig vagyok beteg!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!