Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van rendszeresen középfü...

Miért van rendszeresen középfülgyulladásom?

Figyelt kérdés

Nem tudnak velem az orvosok már mit kezdeni, évek óta ezzel szenvedek. Kijön, kikezelik most már nagyon vigyázok a fülemre, bedugaszolom ha olyan helyzetben vagyok hogy megfázhat vagy víz érheti de nem tudom, mitől jön újra és újra ki a fertőzés!

Valami ötlet?

2009. nov. 10. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyél a gyógyszertárban levendula olajat! Vattára 1-2 csepp és dugd be a füled, akár éjszakára is. Nagyon erős baktérium ölő hatása van. A fülgyertyát próbáltad már? (csak fogyó holdnál lehet gyertyázni)
2009. nov. 11. 15:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Fülgyertyáznom sajnos nem lehet, mert a legutóbbi gyulladásnál a dobhártyám is perforálódott! Az olajat ilyen esetben lehet használni?
2009. nov. 11. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen lehet, hiszen a levendula a természegyógyászat legföbb növénye. Nekem a gyerek orvos ajánlotta és azóta nincs gond a fülével a gyerekemnek. Nem beleönteni kell a füledbe, hanem rácspegtetni a vattára és azzal dugod be a füled és öli benn a bacikat. Egyébként még hüvely irrigálásra is használják és sok minden másra is. Nem jó csak a gyógyszertári levendula illóolaj, mert ez gyógyászati célra van. Ha érzed a fájdalmat azonnal próbáld ki nem fogsz benne csalódni.
2009. nov. 11. 21:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segítettél!!! Még valamit kérdeznék ezt hetente hányszor kell alkalmazni?
2009. nov. 11. 21:05
 5/10 A kérdező kommentje:
megelőzésre
2009. nov. 11. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom,hogy megelőzésre hogy kell,de én úgy gondolom, hogy próbáld heti 1-2x éjszakára. A baktériumok ki írtása a cél, viszont ha fáj a füled napi 3x, friss vattára csepegtess olajat. Ezt a gyógymódot bármeddig csinálhatod, mert kárt nam tudsz okozni, hiszen ez gyógynövény olaj.
2009. nov. 12. 15:22
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!

Heti egyszer-kétszer fogom használni, mert az a gondom, hogy a legutóbbi gyulladást nem is éreztem! Csak amikor mentem vissza az orvoshoz kontrollra, ő mondta, hogy baj van... nem is értem, ilyen hogy lehet :S

2009. nov. 12. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Remélem segíteni fog a lavendula illóolaj! Szeretném, ha írnál majd, hogy be vált-e neked, amit nagyon remélek. Üdv.
2009. nov. 12. 20:34
 9/10 anonim válasza:
Az baj ha beöntjük? mert nekem elmulasztotta...
2009. dec. 2. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem szabad beleönteni a fűlbe!!!
2009. dec. 2. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!