Ha beoltatom magam 100% h nem kapom el? És ha lét héten belül fejti kihatását és megkapom a betegséget a 2 hét alatt akkor mi van kampec?
Körülbelül 70-80%os védettséget biztosít abban az esetben, ha beléd kerül a vírus és ez a védettség nagyjából havonta 1-3%kal esik.
Ha abban a két hétben elkapod, akkor nagyjából ugyan az történik, mintha amúgy oltás nélkül elkaptad volna, nem lesz veszélyesebb hatása a vírusnak attól, hogy akkor oltattad be Magad. Annyi az egész, hogy egyéb betegségeket, elsősorban názház könnyebben kapsz el abban a kettő, de inkább csak 1 hétben, ezért érdemes kicsit vigyázni Magadra.
Ha nem adod be az oltást, akkor sem lesz kampec. Gondolom nem vagy szív, tüdő. egyéb rendszerbeteg. Eddig csak ilyenek haltak bele.
Ha nem csak a tévét néznéd nem hisztiznél itt. Ukrajnában sem h1n1 pusztít.
Ettől függetlenül szived joga eldönteni akarsz-e oltást. Én kórházi dolgozó vagyok én nem kértem, viszont többen kérték nálunk a kórházban.
15.24-es Jézus Mária!
Kórházi dolgozó???!!!
És nem tudja, hogy nemzetközi eü szervezetek valamint a WHO is közzétette, hogy Ukrajnában a H1N1 fertőz???
Kedves kórházi dolgozó a 13 éves kislány és az élet és halál között lebegő kismama is teljesen egészségesek voltak mielőtt megtámadta volna őket a vírus.
Ne tessék tovább hinteni a hülyeségeket, mert ha az eüs.ilyesmiket mond mit várjunk másoktól.
Ön bemegy mindennap ilyen informáltással és tudással dolgozni?
Már értem miért fújja a fél ország a butaságokat. Önök mondják nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!