Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha beoltatom magam 100% h nem...

Ha beoltatom magam 100% h nem kapom el? És ha lét héten belül fejti kihatását és megkapom a betegséget a 2 hét alatt akkor mi van kampec?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Körülbelül 70-80%os védettséget biztosít abban az esetben, ha beléd kerül a vírus és ez a védettség nagyjából havonta 1-3%kal esik.

Ha abban a két hétben elkapod, akkor nagyjából ugyan az történik, mintha amúgy oltás nélkül elkaptad volna, nem lesz veszélyesebb hatása a vírusnak attól, hogy akkor oltattad be Magad. Annyi az egész, hogy egyéb betegségeket, elsősorban názház könnyebben kapsz el abban a kettő, de inkább csak 1 hétben, ezért érdemes kicsit vigyázni Magadra.

2009. nov. 10. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
a názház az náthát akart lenni...
2009. nov. 10. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem adod be az oltást, akkor sem lesz kampec. Gondolom nem vagy szív, tüdő. egyéb rendszerbeteg. Eddig csak ilyenek haltak bele.

Ha nem csak a tévét néznéd nem hisztiznél itt. Ukrajnában sem h1n1 pusztít.

Ettől függetlenül szived joga eldönteni akarsz-e oltást. Én kórházi dolgozó vagyok én nem kértem, viszont többen kérték nálunk a kórházban.

2009. nov. 10. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem elég szomorú, hogy egy kórházi dolgozóban nincs annyi felelősségérzet, hogy ha már betegekkel foglalkozik egész nap beoltassa magát én ezt annyira azért nem reklámoznám.... :\
2009. nov. 10. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Illetve továbbra se értem, hogy miért kell minden egyes rohadt h1n1es kérdés topikjába valakinek bemenni és a kérdéstől teljesen függetlenül, arra egyáltalán nem válaszolva az oltás ellen kampányolni....
2009. nov. 10. 15:27
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.De így is... fogalmam sincs h mit tegyek...
2009. nov. 10. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:

15.24-es Jézus Mária!

Kórházi dolgozó???!!!

És nem tudja, hogy nemzetközi eü szervezetek valamint a WHO is közzétette, hogy Ukrajnában a H1N1 fertőz???

Kedves kórházi dolgozó a 13 éves kislány és az élet és halál között lebegő kismama is teljesen egészségesek voltak mielőtt megtámadta volna őket a vírus.

Ne tessék tovább hinteni a hülyeségeket, mert ha az eüs.ilyesmiket mond mit várjunk másoktól.

Ön bemegy mindennap ilyen informáltással és tudással dolgozni?

Már értem miért fújja a fél ország a butaságokat. Önök mondják nekik.

2009. nov. 10. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak nem bírom ki... az eüs hölgynek volt igaza, ukrajnában nem h1n1 pusztított... és nem eüstől, nem havertól és nem összeesküvéselmélet gyártóktól tudom, hanem egy ukrán ismerőstől, akinek egy rokona belehalt a "h1n1"be....
2010. szept. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!