Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Minek kell ez a H1N1 oltás?

Minek kell ez a H1N1 oltás?

Figyelt kérdés

Én nem adatom be. Szerintem nevetséges ez az egész, nincs is semmilyen influenza, csak a kormány itt hülyíti a népet, hogy adassuk be, valószínűleg ezért is kapják a pénzt.

Az nem influenza, hogy állítólag kb. két hete van, és meghalt az országban összesen 3 ember, az egyik Hajdú-Bihar, a második Tolna, a harmadik Meg Szolnok megyében. Biztos elkapták egymástól! Arról már nem is beszélve, hogy azt mondják, már több száz beteg van, de nem tudják bizonyítani, hogy tényleg attól betegek.

Mert pl. amikor a XV. században pestis volt, és minden nap több százezer, vagy több millió ember meghalt a világon, na az világjárvány volt. De ez?!

És azért arra is emlékezzünk, hogy pár évvel ezelőtt ugyanezt eljátszották a madárinfluenzával is, és abból se lett semmi.

Ti mit gondoltok?

2009. nov. 10. 14:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Van ennek nagyjából napi 30 kérdés, teljesen felesleges újabbakat nyitni.

Amúgy nálunk még nincs járvány. Azért pedig senki nem kap pénzt, hogy Te beoltatod magad, a magyar állam már kifizette az oltást, ez már megtörtént.

Én nem érzem lehúzásnak a 2ezer forintos oltást (bár nekem ingyen járt) akkor se, ha csak 70-80%ban véd, mert 8 éve a saját bőrömön tapasztaltam, hogy egy izmos influenza tüneti kezelése ennél jóval költségesebb. Azóta oltatom magam és egyszer se voltam influenzás, pedig immunbeteg vagyok.

2009. nov. 10. 14:45
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Üzlet,semmi más .Aki hiszékeny,az mindent elhisz,és sokan akkor is szednek gyógyszereket,ha semmi szükség rá.
2009. nov. 10. 14:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom, ezt azért nézzétek meg, amíg nem törlik. A világ egyik legismertebb bakteriológusa nyilatkozik a témáról.

http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

2009. nov. 10. 14:51
 4/18 anonim ***** válasza:

14:51-es ezt hol olvastad? :)

Ez az ember egy focista volt, aki aztán szakmát váltott és elment megélhetési összeesküvéselmélet-gyártónak, nagyjából ennyi az életútja.

Nem tudom, hogy ő maga komolyan veszi-e amit csinál vagy poénra, szerintem utóbbi, arról is írt már könyvet, hogy a Draco csillagképben él egy humaoid gyíklényekből álló faj és a világ összes nagy vezetője tőlük ered. Gondolom ezt is elhiszed neki és amikor ezt terjeszted azt írod, hogy ő egy neves hüllőkutató... :)

2009. nov. 10. 14:55
 5/18 anonim ***** válasza:

14:55ös vagyok, pontosítok.

Nem maguk a gyíklények uralkodtak, hanem kereszteződtek az emberi fajjal és az utódaik így képesek lettek emberi alakot felvenni emberi vér fogyasztása révén.

Ilyen gyíklény-ember hibrid többek között Elizabeth királynő, George bush, Hillary Clinton, Tony Blair.

Ezen felül ezek a gyíklények érik el egy speciális illúzió segítségével, hogy különbözőnek lássuk egyes emberek bőrszínét ezzel engedve teret a rasszizmusnak a világ káoszba taszítása céljából.

Igen, valóban érdemes egy ilyen ember oltásra vonatkozó tanácasit megfogadni... :)

2009. nov. 10. 15:00
 6/18 anonim ***** válasza:
57%

jajne, ez ugye nem valami szcientológus eza "világ legismertebb bakteriológusa" mertha az akkor minden mozdulata kamu.

nadehogy a kérdésre is válaszoljak, énsem oltatom be magam, se a családom, se az ismerőseim sem oltatnak.

2009. nov. 10. 15:06
 7/18 anonim ***** válasza:
15:06: a videó link után két kommentben kifejtettem, hogy mit érdemes tudni a világ leghíresebb bakteriológusáról, aki amúgy egy focista volt, majd később sportriporter, illetve az angol Zöld Párt szóvivője.
2009. nov. 10. 15:07
 8/18 anonim ***** válasza:
igenm, tudom olvastam, de ez a draco, meg a sárkánygyíkok, ez engem a szcientológiára emlékeztet....
2009. nov. 10. 15:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy tag-e, de a gondolatmenet alapján minimum komolyan hatott a világképére a Xenu mítosz és akkor még szolíd voltam... :)
2009. nov. 10. 15:22
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Azt kedves kérdező, hogy nem úgy van, ahogyan írod.

De én most itt nem fogok neked válaszolni, mert már több helyen megtettem.

Látom te úgysem éred a védőoltást, de akkor meg minek tetted fel a kérdésed.Az előttem szólók okos válaszához pedig már NO COMMENT.

2009. nov. 10. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!