Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aloe vera afonyas gelt ittam...

Aloe vera afonyas gelt ittam 2,5 honapig. , elfogyott. Meddig lesz hatasa bennem?

Figyelt kérdés
Vagyis azt mondjak 3 honapig igyam es 3 honapig vedelem alatt vagyok a betegsegekkel szemben,ez igaz? vagy csak addig van hatasa amig iszom.
2009. nov. 9. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem ennek se akkor nincs hatása se iszod, se utána.

vmennyi biztos, mivel gyümölcsös és a gyümölcsök egészségesek, de be ne dőljetek már annak, hogyha isszátok ezt az aloe-t, akkor mindenféle betegség ellen ellánállóak lesztek. ez kb annyit hat mintha mindennap megennél egy almát.

2009. nov. 9. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
ez az egész dolog csak a pénzről szól... biztos jó valamilyen szinten persze, de ha minden nap eszel gyümölcsöt zöldséget szerintem többre mész vele,és negyed annyiba nem kerül. ja és tuti nincs tovább hatása (még ha volt is amíg ittad)
2009. nov. 9. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
a 3. válaszoló már beírta egy pár témába, mindenféle bajra h ő tud segíteni privátban...gondolom ismeritek ezt a fajta marketinget..:D
2009. nov. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!