Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet beres csepp + c vitamin...

T.viktoria kérdése:

Lehet beres csepp + c vitamin melett meg imunerositto szirupot adni a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem kell külön még az is.
2013. okt. 8. 13:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem kell beadni a gyereknek mindent, amit találsz (ez áll a c itaminra is), csak normális, változatos, zöldségben-gyümölcsben gazdag étkezés kell neki.
2013. okt. 8. 13:58
 3/15 anonim ***** válasza:
Igaz,igaz,igaz!!!
2013. okt. 8. 15:35
 4/15 A kérdező kommentje:
esznek zoldséget is s rengeteg gyumolcsot.csak kivancsi vagyok h lehet e v esetleg rosszat tene a szervezetukbe a ket kombinacio
2013. okt. 9. 13:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,h rosszat tesz,de az az igazság,h megfelelő étkezés mellett egy gyerek immunrendszerét legjobban az erősíti,ha sokat van szabad levegőn,mozog és nem féltik még a levegőtől is.
2013. okt. 10. 12:39
 6/15 A kérdező kommentje:
enni rendesen eszik mindig is fontosnak tartottam a fot s változatos étkezést.Természetesen zoldségekkel s gyumolcsokkel.Hazajonnek a ovibol ahol minden nap sétalnak s irány a udvarra bicajozni játszani mégis ma megint mehetem erte a oviba mar 4xbeteg :(
2013. okt. 10. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:

Vitaminokat, ásványi anyagokat is túl lehet adagolni, kisgyerekeknek kevesebbre van szükségük. Én gyerekként a túl sok vastól lettem egyszer rosszul, mert anyám rendszeresen beadta a gyerek és a felnőtt adagot is.

Ovisok egyébként is betegesebbek, hiszen a legtöbb kórokozóval még nem találkoztak.

2013. okt. 10. 17:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Így van. Az ovisok gyakran betegek,de ezen "túl kell esni",így találkozik a szervezetük a kórokozókkal és így alakul ki ellenük védettség,illetve ettől erősödik az immunrendszer is. Nem véletlen,h azok szoktak a legbetegebbek lenni,akiket túlzottan féltenek.
2013. okt. 11. 07:05
 9/15 A kérdező kommentje:
en nem feltem oket tilzottan nekem kint jachatnak szabadona kar telen is mig masok fertotlenito kendovel futkosnak a salyatjaik korul en hagyom h gyerekek legyenek.S megis tegnap nagyobbikkal megint orvost latogattunk most epp gyomor virusa van.Az egy dolog h ovis gyerekek gyerekek gyakrabban betegek na de 5hét alatt mar 4x???? s azelot egy evbe 3x voltak epp tegnap neztem a kartatekjukba
2013. okt. 11. 08:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Most új fertőzéseket hoztak be az ovistársak, meg ugye ott vannak a frontok is, idén ősszel kétszer is volt már drasztikus váltás, kettős fronthatás, ez pedig gyengíti a szervezetet.
2013. okt. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!