Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon nagyon nagyon sulyos...

Nagyon nagyon nagyon sulyos herpesznel mi a teendo?

Figyelt kérdés
ajakherpesz ma jott ki :(((
2013. okt. 1. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A herpeszvírust gyakorlatilag nem lehet kiirtani a szervezetből, nagyjából minden esetben, amikor aktiválódik, tüneteket fog okozni. Lehet kapni a patikában méregdrága tapaszokat, melyek enyhíthetik a tüneteket, de igazából ha már kijött a herpesz, nem sok mindent tehetsz.
2013. okt. 1. 18:07
 2/6 anonim válasza:
Vegyél gyógynövényes boltban vagy gyógyszertárban citromfű teát, de ne filtereset. Két evőkanálnyit önts le másfél dl forró vízzel, nagyjából 10 perc után szűrd le és ezzel borogasd, kenegesd többször. Hamar leszárítja, legalábbis nekem bevállt! De még pattanásokra is jó.
2013. okt. 1. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:

nagyon faj merg viszket az a baj. ittvannak kepek:

[link]

[link]

amugy lazas vagyok es attol jott ki szerintem.

2013. okt. 1. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Szegény. Biztos, hogy a láz miatt jött elő. Próbálj ki valami antivirális szert.
2013. okt. 1. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
szegenykem
2013. okt. 4. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon ajánlom a Grépfruit cseppet és napi 500 mg C vitamint.A C vitamin a kis genyák ellensége.

A Grépfruit meg jó belsőleg,is meg külsőleg is!

Belsőleg 20 csepp naponta,külsőleg meg bekened vele a herpeszt.

Fogkrémet szoktam még rá nyomni,mert szárítja.

Ami krém még bevált nekem az Erazaban!

2013. okt. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!