2 napja véletlenül rágtam egy kicsit a szám. Tegnap estére kijött a számon ugyanott egy herpesz. Miért? Hogy kezelhetném?
Figyelt kérdés
Herpeszes vagyok, de ennyitől még sosem jött ki.. És nem véresre haraptam a szám hanem csak egy kicsit. Most húzódik, viszket és váladékozik. Köszönöm a segítséget!2009. nov. 7. 12:27
1/4 anonim válasza:
én is hajlamos vagyok rá, de ilyet még nem tapasztaltam.
nem lehet elviselni, de próbáld meg h nem vakarod és kaparod le a tetejét!nehéz lesz, de hajrá!!:)
nekem a zovirax (bár nem 4 nap alatt)de segített!
2/4 anonim válasza:
ha van esetleg aloe vera növényed, akkor annak a szélét végd le, és a gélt csepegtesd a szádra vagy esetleg aloe vera lipsed , vagy first spaivel kezeld.
Ha van zoviraxod, akkor melette nyugodtan használahst aloe verát is, persze ha az is van (:
Ezért érdemes otthon aloe vera növény tartani, mert soha nem lehet tudni, mikor lehet rá szükség.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket! Nincs aloe növényem:( egyébként mára sebes lett úgyhogy lehet nem is herpesz:)
2009. nov. 8. 09:32
4/4 anonim válasza:
na ha sebes akkor méginkább ale veraával kelene kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!