Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez a seb? miért nem...

Mi lehet ez a seb? miért nem gyógyul már be?

Figyelt kérdés

azt vettem észre, hogy néha, ha nagyot szarok az 1. törlésél van egy kis vér a wc papíron.. és rájöttem, hogy azért mert van egy seb az ánusz rózsámon. vagy hogy hívják ezt..

tudom, hogy nagy f***ság volt, de kb 2 éve 1 benyúltam picit a seggembe, megtudni, hogy milyen érzés, ha túrkálnak benne (pl doki) és akkor zsípett picit elöször

azóta gondoltam már 5000x begyógyult, de úgylátszik mégsem..

orvoshoz nem merek elmenni, mert csak 15 vagyok de a szüleimnek se merem elmondani, mert eléggé szégellős vagyok.. és nem akarom h a seggembe túrkáljanak.. v akár csak nézzék

2009. nov. 6. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Te akkora paraszt vagy mint Cartmen Jay És Némabob együttvéve :D:D
2009. nov. 6. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
22:29 XD
2009. nov. 6. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Viccen kívül: igyál sok folyadékot és mozogj sokat, akkor nem lesz székrekedés, ergó nem lesz sérülés sem.

Ha nem gyógyul, akkor meg mondd el a szüleidnek, menj el orvoshoz mindenképp.

2009. nov. 6. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Valószínűleg aranyér, bár akármi lehet.

Ha nem vagy hajlandó dokihoz menni csak azt tudom mondani, hogy így jártál, szívás és még ki is röhöglek.

Az első válaszlónak igaza van.

2009. nov. 6. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg egy parabola készül kibűjni a seggedből!
2009. nov. 6. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:

zsíp hehe, ne piszkájátok már :) Ha seb lenne, vagyis h felsértetted volna még akkor, be kelett volna gyúgyulnia.

Valószínű aranyered van, de úgy tudom az nwm vérzik. Esetleg nem szokott néha nagyon viszketni ott és iszonyatosan fájni, vagy előfordult már, hogy nem tudtál leülni, mert annyira fájt?

Ezek a zünetei az aranyérnek.

Egyébként érzed hogy ott lenne egyátalán valami seb?

Mej el vele az orvoshoz, nem fog faggatni és kinevetni sem.

Ha meg nem akarsz mindenképpen javaslok rá aloe verás cuccot. Van esetleg aloe vera first sprayd? vagy ha van otthon aloe vera növényetek végd be a levelét és "borogasd" az aloe géllel.

Ez aloe mindenre jó, egy csodanövény :)

2009. nov. 7. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Az aranyér súlyosságától függ, hogy mennyire fáj és, hogy vérzik-e, de a legtöbb esetben még a legkisebb is vérzik.
2009. nov. 7. 16:01
 8/8 anonim válasza:
most komolyan, minek ujjazgatod magad?
2009. nov. 23. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!