Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az hogy lehet. Hogy évekig...

Az hogy lehet. Hogy évekig nem voltam beteg, meg se voltam fázva, most meg zsinórban harmadik éve vagyok évente egyszer beteg? Hogy erősíthetném fel újra az immunrendszerem?

Figyelt kérdés
Volt egy olyan időszak, amikor 2-3 évente nem voltam beteg. Egyszer 5 évig nem voltam, azonban három éve egyhuzamban évente egyszer beteg vagyok. Mi lehet ennek az oka? Hogy erősíthetném meg újra az immunrendszerem?

2013. szept. 17. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
c vitamin, és nem 60mg ahogy a sok nemnormális mondja, az alap 500 mg de egy dohányos, iszákos, vagy fizikai melósnak ahogy írják 1000 mg bőven kell, mert a szervezet és az immunrendszer működéséhez több kell az előbb említett elfoglaltságok miatt.
2013. szept. 17. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nem vagy stresszes?Nincs valami lelki problémád?Ezek is közrejátszhatnak az immunrendszer gyengülésében.Sajnos a zöldségekben, gyümölcsökben évről-évre kevesebb a vitamin, az ásványi anyag és a hiányállapotok is gyengítik az immunrendszert.Először is méregtelenítsd a szervezetedet, fogyassz minőségi, természetes alapú vitaminokat, ásványi anyagokat, erősítsd meg a bélflórádat hasznos bélbacikkal.Én és a környezetem is ilyeneket fogyasztumk. Jobulást!
2013. szept. 17. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Első jól mondja, de még az 1000mg is csak az alja. Amellett figyelj oda az alvásra, az elégséges folyadékbevitelre, a sok rostra, a normális ürítkezésre, kevés stresszre, sok mozgásra, és sorolhatnám napestig.
2013. szept. 18. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 19. 18:54
 5/6 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Nem utolsósorban maga a betegség is erősíti az immunrendszert.
2013. okt. 4. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha évente egyszer vagy beteg, akkor is jó az immunrendszered. Én ősztől-tavaszig beteg vagyok. :(
2013. nov. 1. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!