Szerintetek lehet hogy elkaptam az influenzát? Köhögök fáj a torkom az orrom be van dugulva a lázam max 38.5 volt de a láz csak 1 napig tartott
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 14:04
1/3 anonim válasza:
Ez sima megfázás. Én voltam már influenzás. elég kemény dolog, fekszel, mert nem bírsz megmozdulni, fáj minden végtagod, nincs hangod, nem kapsz levegőt, folyamatosan lázas vagy és legszívesebben alulról szagolnád az ibolyát. Két hét után keveredtem ki belőle... addig pokol. Sokszor azért bőgtem, mert tehetetlen voltam, mert csak hanyatt bírtam feküdni,mint egy darab fa, mert máshogy csak rosszabb volt...
2/3 anonim válasza:
Igen, meg van az esélye, de valószínűleg nem jutott el a szaporodásig. Ha még esetleg visszajönne a lázad, akkor 38°C alá ne vidd!
3/3 anonim válasza:
Nekem 2 hete volt ilyesmi megbetegedésem. Mandulagyulladás volt az ügyeletes orvos szerint. Elég gyorsan sikerült megszabadulnom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!