Ha Budapesten vagyok, de nem itt van a lakcímem, sem a tartózkodási helyem, akkor itt hová mehetek el orvoshoz?
Nem tudom, merre laksz Bp-n belül, de Zuglóban van egy rendes doki, Dr. Kismarczi Gergely, mondtam, hogy a körzetében lakok, de nincs bejelentett lakcímem, azt mondta semmi gond, felvett betegének, és simán megvizsgált, sőt szakrendelésekre adott beutalót. És még pénzt sem várt/kapott érte.
Ha messze van, akkor nézd meg, hol van ügyelet a környéken. Nyugodtan hívd fel őket, mondd el, mi a problémád, fognak tudni tanácsot adni és segíteni, hogy hova fordulhatsz. A rémhírekkel ellentétben én rengeteg normális, segítőkész orvossal és nővérrel találkoztam már, fordulj hozzájuk bizalommal.
Ja, azt nem mondtam, hogy ha van pénzed, akkor magánrendelőkbe gond nélkül mehetsz.
Eszembe jutott még egy, ő a belvárosban rendel és szintén nagyon jófej:
Nála EÜ kiskönyvet csináltattam kb. 2 ezer Ft-ért (máshol 6-ot simán elkérnek érte), biztos ő is tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!