Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha Budapesten vagyok, de nem...

Ha Budapesten vagyok, de nem itt van a lakcímem, sem a tartózkodási helyem, akkor itt hová mehetek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Valami torok- vagy mandulagyulladásos nyavalyát kaptam el és nagyon kivagyok, de nem tudom, hogyha lényegében semmi közöm nincsen a városhoz, akkor hol fogadnak.
2013. aug. 31. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, merre laksz Bp-n belül, de Zuglóban van egy rendes doki, Dr. Kismarczi Gergely, mondtam, hogy a körzetében lakok, de nincs bejelentett lakcímem, azt mondta semmi gond, felvett betegének, és simán megvizsgált, sőt szakrendelésekre adott beutalót. És még pénzt sem várt/kapott érte.

Ha messze van, akkor nézd meg, hol van ügyelet a környéken. Nyugodtan hívd fel őket, mondd el, mi a problémád, fognak tudni tanácsot adni és segíteni, hogy hova fordulhatsz. A rémhírekkel ellentétben én rengeteg normális, segítőkész orvossal és nővérrel találkoztam már, fordulj hozzájuk bizalommal.

2013. aug. 31. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvoshoz akármelyikhez mehetsz, el fog látni, írhat receptet, de ugye az legközelebb hétfőn rendel. Ügyeletet is nézhetsz ki neten, ott is ellátnak, ha sürgős a dolog. Én se vagyok pesten bejelentve és egy orvos se küldött még el.
2013. aug. 31. 10:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Szerintem akkor felhívom először őt, nincsen annyira messze tömegközlekedéssel.
2013. aug. 31. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Ja, azt nem mondtam, hogy ha van pénzed, akkor magánrendelőkbe gond nélkül mehetsz.

Eszembe jutott még egy, ő a belvárosban rendel és szintén nagyon jófej:

[link]

Nála EÜ kiskönyvet csináltattam kb. 2 ezer Ft-ért (máshol 6-ot simán elkérnek érte), biztos ő is tud segíteni.

2013. aug. 31. 10:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meglátom, hogy holnap hogy leszek és ha rosszabbodott a helyzetem, akkor intézkedem.
2013. aug. 31. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!