Rühes csak az lehet aki igénytelen? Hogyan fertőz?
Figyelt kérdés
#rüheség
2013. aug. 26. 17:44
2/7 A kérdező kommentje:
Jó de kíváncsi lennék arra hogy általában igénytelen emberektől lehet elkapni?
2013. aug. 26. 18:58
3/7 Alaque válasza:
Nem, általában az lesz rühes, aki gyakran fürdik, nem turkál a szemétben és egészségesen táplálkozik.
4/7 Alaque válasza:
Jó, igazából bárki elkaphatja, nincs igénytelenségi küszöb, mint ahogy a fejtetűt is bárki elkaphatja, akinek hosszú haja van. Sőt, mondok egy vicceset: a tetű például a tiszta hajat szereti.
5/7 anonim válasza:
Akárki lehet, aki rühes emberrel érintkezik...független a bőr tisztaságától
6/7 anonim válasza:
Nem. Én a kórházban kaptam el, ahol vagy nem mosták ki az ágyneműt vagy nem elég magas hőfokon Egy éjszakát töltöttem bent és 2-3 hét múlva már el is szaporodtak a hátamon. Könnyű "leölni" őket, a bőrgyógyászatra kell elmenni, felírják a kenőcsöt. Én napi 2x zuhanyozom télen - nyáron és értelmiségi vagyok, tehát semmi sem múlik az "előzetes" tisztasági fokon.
7/7 jegecske válasza:
Az elsődleges, igenis a kosz. Aztán már akárki elkaphatja, kézfogás, vizsgálat, közös törölköző stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!