Pár megduzzadt nyirokcsomó, komoly lehet?
Van az arcomon duzzadt nyirokcsomó, és talán a nyakamon is, lent a combomon is meg van duzzadva az egyik, a jobb. Az arcomon is a jobb állkapcsom tövében, és a nyakam jobb oldalán van. Voltam orvosnál, adott antibiotikumot, és kalciumot, mennyi idő múlva kell nekik visszahúzódni? Eléggé meg vagyok íjedve, mert azt olvastam, hogy leukémia és egyéb daganatos betegségek előjele lehet. Múlt héten volt valami vírusos fertőzésem, 38.3 fokos lázam volt a legmagasabb, és fájt a fejem, ha élesen mozgattam a szemem, lehet, hogy annak a fertőzésnek az utóhatása ez?
22/f
Bármilyen fertőzés, akár vírusos, akár bakteriális, ha nagyobb mértékű, akkor nyirokcsomó duzzanattal jár.
Viszont ha a gyógyszerektől sem múlik el, akkor valószínűleg infektológiára kell menned, ott külön vesznek le vért és kórokozót keresnek benne. És akkor kiderül, hogy milyen kórokozók vannak a szervezetben és kapsz célzott kezelést rá.
Lehet, hogy csókbetegséged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!