Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gyakori megfázás/vírusfertőzés...

Gyakori megfázás/vírusfertőzés ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Párom szinte havonta náthás, fél évente kap el hasmenéses betegségeket. Mit lehetne ez ellen tenni? És azt hogy lehet megoldani, h én ne kapjam el?
2009. okt. 28. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Immunerősítés.Biztosan gyenge a párod immunrendszere.
2009. okt. 28. 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Mindketten szedjetek vitamint!Komplexet,plusz napi legalább 2ezer mg C vitamint.Mikor meg van fázva, akkor lehet 4ezer is!én is megfázós voltam, főleg ebben az időben, elkezdtem a lenkei-féle alapvitamint szedni, és azóta nem voltam náthás:)
2009. okt. 28. 09:58
 3/12 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Fokhagyma, méz, savanyú káposzta, homeopátiás immunerősítés, sok C-vitamin lehetőleg Béres-cseppel, soroljam?
2009. okt. 28. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Te utolsó ne haragudj már, de nem lehet 1000 mg C vitaminnál naponta többet bevenni! Még ha beteg akkor sem! Tisztába vagy vele te mit írtál? 4000 mg??? Elképesztő! A sportolók szoktak 1000 mg fölött szedni, mert nekik valóban szükséges és indokolt: ezt gyógyszerész mondta. Egyébként valóban immunrendszer erősítőt és sok vitamint érdemes szedni magunkba, hogy elkerüljük a sok nyavaját...
2009. okt. 28. 10:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja tisztában vagyok vele, legutóbb mikor éreztem hogy kerülget a nátha pár napig 3-4 ezret szedtem, el is múlt, azóta sincs bajom!Tévhit, hogy 1000 mg fölött káros, ezt a Nobel díjas professzorunk, Szent-Györgyi Albert állapította meg, aki a tüdőgyulladását napi 8000 mg(!!!!!) C vitaminnak kezelte és meggyógyult!De hát ha a gyógyszerészed mást mondd akkor bocsika....
2009. okt. 28. 10:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Ajánlom próbáljátok ki a grapfruit mag olajat( van olyan ami ehináciával van kombinálva az még jobb). nem kerül sokba, úgy 1500 ft és 2-3 hóig is elég. több száz baktérium , vírus és gomba ellen hatásos. Jó megelőzésre is, immunerősítőnek, de ha valaki beteg jobb mint egy antibiotikum. Megelőzésként napi 15-20 csepp, ha betegek vagytok akkor eleinte napi 3-4x, ahogy javulást észleltek fokozatosan lehet csökkenteni az adagot. Érdemes kipróbálni.
2009. okt. 28. 10:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Az utolsótól kérdezem, hogy hol lehet kapni ilyet, megmondanád???fontos lenne, mert vennék, köszi:)
2009. okt. 28. 10:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Én szedek Béres cseppet C vitaminnal 1-2 hónapja, ő pedig kb. az utolsó megfázása előtt 2 héttel kezdett el Supradynt szedni. Többféle multivitamin szedésének szerintem nincs értelme. Vagy?? Gyümölcsöt nem hajlandó enni, a fokhagymát szereti :) A Lenkeiben nem hiszek :S

Köszi mindenkinek a tippeket!

2009. okt. 28. 10:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez a grapefruitmag-olaj szedhető az általam említett vitaminokkal együtt? Nem szeretnék túladagolni semmit :)
2009. okt. 28. 10:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Öcsém is szed ilyen tablettás vitaminokat, ugyanúgy ő is mindig lebetegszik...én évente vagy 2évente vagyok beteg, nem szedek semmilyen vitamint, de eszek sok zöldséget gyümölcsöt...így azt ajánlom. Salátát se szereti?

Én pl a párom szendvicsébe mindig rakok paprikát is...

2009. okt. 28. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!