Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most harmadik hete, hogy volt...

Most harmadik hete, hogy volt egy alkalmi szexem, ha HIv lennék lennének tünetei?

Figyelt kérdés
Óvszer nélkül volt, tudom buta vagyok, kérem csak az írjon aki tudja, hogy lenne-e tünetem, megítélésekre nincs most szükségem. Köszönöm.
2009. okt. 26. 11:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem HIV pozitív.
2009. okt. 26. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg influenzaszerű tüneteket okoz pár héttel az után, hogy megfertőződött az ember, decsak akkor, ha kialakult az AIDS, egyébként van olyan is, hogy csak hordozó lesz valaki. (legalábbis én így tudom)

Menj el egy szűrésre, az a legbiztosabb.

2009. okt. 26. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javaslom, hogy menj el szűrésre, évekig lehet valaki tünetmentes.
2009. okt. 26. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
meg vegyél egy terhességi tesztet is....
2009. okt. 26. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
NEM, ilyenkor még nincs tünete.
2009. okt. 26. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Sőt, olyan is lehet, hogy nem is lesz tünet, csak hordozó az illető - és a tudta nélkül fertőz tovább.
2009. okt. 26. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Ritkán a fertőződés után megfázás szerű tüntetek jelentkeznek, de nem mindig. A szűrés csak 3 hónap után mutatja, szóval várj vele, mert biztos, hogy (fals)negatív lesz, ha most csinálod.

Amennyiben afrikai volt az illető vagy drogos, esetleg olyan srác, aki minden este mással van gumi nélkül, akkor aggódhatsz, más különben minimális az esély.

2009. okt. 26. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!