Herpeszre mondana nekem valaki valami jó "szert"?
Figyelt kérdés
Használtam rá krémet (herpesin, és ráadásul nem is volt olcsó), de semmit nem használt. Kb. 5 helyen jött ki, és nem akar múlni, mindig újak jönnek ki, pedig egyfolytában kenegetem. Mitől lehet?2009. okt. 24. 21:24
1/11 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, Medveczky Ilona volt, aki a pisit javasolta herpeszre. Gondolom azért, mert neki bevált...:-S
2/11 anonim válasza:
Előző vagyok:
de nem biztos, hogy ő (ha nem akkor bocsánatot kérek tőle), de talán a Storyban olvastam. Mindegy, lényeg a "csodaszer".Na, az tuti,hogy az volt,
3/11 anonim válasza:
A pisi az tuti jó..De csak a reggeli első pisi..:D
Nekem súlyos ekcémám van/volt..a doki tanácsolta..és láss csodát 1 hét alatt elmúlt ami 1év alatt nem:D
Akkor uncsim ezt a szájára használta,meg az orrára!
Ő németben lakik..Neki kint tanácsolták(az egész száján az volt)
De ha nem akarsz ilyen drasztikus megoldást akkor próbálkozhatsz matt rúzzsal..Habár ez több időt vesz igénybe és az sem biztos h elmúlik..
Sok sikert:D
5/11 anonim válasza:
A Zovirax herpeszre való (vény nélkül kapható)..de ha bekened valami erős alkohollal, az is segít.
6/11 anonim válasza:
Szerintem is maradj a Zovirax-nál vagy a Telviran-nál, ezek 3-5 nap alatt elmulasztják.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2009. okt. 25. 11:01
8/11 anonim válasza:
Szia!
Erősítsd magad belülről. A kasvirág és a homoktövis jó immunstimuláns. Kivülről nekem a svédkeserű vált be. Kicsit csíp, de rendszeres alkalmazása hatásos.
9/11 anonim válasza:
Lehet nem így kell írni, de ejteni igen lipszil nevezetű szőlőzsír. Nem tudom kinek a terméke, de az tuti, hogy amikor érzed hogy ki akar jönni akkor el kell kezdeni kenni és nem bújik ki. Ami meg kinn van, azt elmúlik.
10/11 anonim válasza:
azért jön ki több helyen, mert ahogy hólyagos, azokat felszakítod és elkened a szád különböző pontjaiba.. ezért kell vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!