Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Herpeszre mondana nekem...

Herpeszre mondana nekem valaki valami jó "szert"?

Figyelt kérdés
Használtam rá krémet (herpesin, és ráadásul nem is volt olcsó), de semmit nem használt. Kb. 5 helyen jött ki, és nem akar múlni, mindig újak jönnek ki, pedig egyfolytában kenegetem. Mitől lehet?
2009. okt. 24. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, Medveczky Ilona volt, aki a pisit javasolta herpeszre. Gondolom azért, mert neki bevált...:-S
2009. okt. 24. 21:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

de nem biztos, hogy ő (ha nem akkor bocsánatot kérek tőle), de talán a Storyban olvastam. Mindegy, lényeg a "csodaszer".Na, az tuti,hogy az volt,

2009. okt. 24. 21:49
 3/11 anonim ***** válasza:

A pisi az tuti jó..De csak a reggeli első pisi..:D

Nekem súlyos ekcémám van/volt..a doki tanácsolta..és láss csodát 1 hét alatt elmúlt ami 1év alatt nem:D

Akkor uncsim ezt a szájára használta,meg az orrára!

Ő németben lakik..Neki kint tanácsolták(az egész száján az volt)

De ha nem akarsz ilyen drasztikus megoldást akkor próbálkozhatsz matt rúzzsal..Habár ez több időt vesz igénybe és az sem biztos h elmúlik..

Sok sikert:D

2009. okt. 24. 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Uncsim herpeszre!
2009. okt. 24. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
A Zovirax herpeszre való (vény nélkül kapható)..de ha bekened valami erős alkohollal, az is segít.
2009. okt. 24. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is maradj a Zovirax-nál vagy a Telviran-nál, ezek 3-5 nap alatt elmulasztják.
2009. okt. 24. 23:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2009. okt. 25. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Erősítsd magad belülről. A kasvirág és a homoktövis jó immunstimuláns. Kivülről nekem a svédkeserű vált be. Kicsit csíp, de rendszeres alkalmazása hatásos.

2009. okt. 26. 14:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet nem így kell írni, de ejteni igen lipszil nevezetű szőlőzsír. Nem tudom kinek a terméke, de az tuti, hogy amikor érzed hogy ki akar jönni akkor el kell kezdeni kenni és nem bújik ki. Ami meg kinn van, azt elmúlik.
2009. okt. 27. 17:29
 10/11 anonim ***** válasza:
azért jön ki több helyen, mert ahogy hólyagos, azokat felszakítod és elkened a szád különböző pontjaiba.. ezért kell vigyázni.
2010. márc. 7. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!