Mitől hagymaszagú a genny?
Figyelt kérdés
Többször volt már hogy volt valami gennyes sebem pl. amikor a lábújjamon a körmöm belenőtt a bőrömbe és begyulladt,amikor kinyomtam belőle a gennyet tiszta fokhagyma szaga volt. Aztán valahogy kioperáltam a benőtt körmöt a bőrömböl,alkohollal fertőtlenitettem aztán elmúlt,azóta vigyázok hogy ne nőjön be megint mert az úgy fájt hogy sántitottam tőle. Ugyanezt a hagymaszagot éreztem akkor is amikor átszúrtam a fülemet és begennyesedett (azóta elmúlt az is,agyon vannak lyukasztgatva a füleim...magamnak csináltam). Mitől van ez a hagymaszag? Valami baktérium? Fertőzés? Nem én voltam hagymaszagú,nem vagyok büdös,zuhanyzok naponta meg a ruháimat is mosom és a pofám se volt hagymaszagú. 100% hogy a genny volt büdös ami kijött mert megszagoltam. Ezt a szagot akkor szokom érezni a számban ha torok vagy mandula gyulladásom van.2013. júl. 31. 00:02
1/2 anonim válasza:
Igen hagyma szagu a genny énis tapasztaltam!Viszont az íze meg az kesernyés túróra hasonlit.Amúgy meg fincsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!