Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Körömgombára hipo?

Körömgombára hipo?

Figyelt kérdés
Kiprobáltam,mindent gyogyszer hegyek,mindenféle ecsetelő,stb,de semmi,most mondta egy természetgyógyász ismerősőm,hogy a sima hipot kenjem rá fültisztitó pálcával napi kétszer és pár nap után látható az eredmény.Kicsit félek a hipotól,valakinek tapasztalata esetleg?
2013. júl. 19. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kísérletezz ezzel, a lúg könnyen szétmarhatja a lábujjad.

Voltál orvosnál vele?

2013. júl. 19. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel inkább pisild le, én meg azt hallottam, hogy az hatásos.

Remélem, a természetgyógyász a hipós tanácsáért még pénzt is kér az emberektől, úgy az igazi.

2013. júl. 19. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne hypózd! Helyileg úgy felmarhatja a hypo,h örülhetsz,ha megmarad az ujjad.

Milyen gyógyszert próbáltál? Ecsetelőket,kenőcsöket,v. kapszulát is?

A külső csodaszerek általában nem hatnak,csak piszok drágák.

Ha gombaölő kapszulát még nem szedtél,azt kéne megpróbálni.

És még valami: biztos,h gombás? Gyakran derül ki,h amire azt hiszik, gombás köröm,arról kiderül,h un. dystrophiás köröm. Pikkelysömöröd nincs,vagy nincs a családban senkinek? Ez szintén jelentkezhet a körmökön.

Menj el bőrgyógyászhoz!

2013. júl. 19. 12:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Rengeteg gyógyszert irt fel a börgyógyász,de pár hétig mint ha javulna aztán vége.Mindent vettem,már és mindent szedtem,ha összeadnám szerintem egy nyaralás kijönne belőle :(
2013. júl. 19. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézz utána belső okoknak, tisztán látszik, hogy ez csak egy külső tüneti kivetítése valamilyen belső problémának. Olvass utána.
2013. júl. 19. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérj egy beutalót a bőrklinikára. Ott "vesznek" kaparékot és tenyésztést csinálnak. H a ennyi mindent próbáltál, ahogy már írtam is elképzelhető,h nem is gomba.
2013. júl. 19. 13:20
 7/8 A kérdező kommentje:
voltam vérvételen és kivizsgáláson,semmit nem találtak.De akkor próbálkozom tovább.
2013. júl. 19. 13:22
 8/8 anonim válasza:
100%
Olló, reszelő és HYPO! A lényeg az, hogy a beteg rész felett amennyire csak lehet vágjuk a körmöt rövidre. Ezután vékonyítsuk el a köröm felületét amennyire csak lehet, hogy a fülpáclikával felvitt HYPO (igen, hígítatlan szürke flakonos háztartási fehérítő) könnyebben behatolhasson a köröm mélyebb rétegeibe. Előzőleg nem árt kiáztatni a lábat valamilyen módszerrel (a fentiekben ismertettek párat). Én a kezemen elterjedt körömgombámat gyógyítottam nagy sikerrel. Nekem a kezemen olyan gomba nőtt, ami a köröm széléről a köröm alatt terjedt befelé, és ezért nagyon nehéz volt kezelni. Mivel a gomba megeszi a köröm alsó rétegét, felülről nehéz bejuttatni bármit is, ameddig a köröm nincs reszelővel elvékonyít a beteg körömrész felett, oldalról pedig a gomba a terjedése során egy olyan elhalt anyagréteget hagy maga után, amin egy idő után szintén nem sok minden szer juthat be a célterületre. Azonban ha a körmöt tövig vágjuk, majd elvékonyítjuk reszelővel a beteg rész felett, akkor "beelőzhetjük" a további terjedését az által, hogy a felé ecsetelt HYPO behatol a körömbe, és kifejti hatását. A HYPO nálam nem irritálta a bőrömet. A gomba elterjedtségének a stádiumától függően több kezelés is szükséges lehet, de a HYPO nagyon hatékony, már egy kezelés után is megfelelően előkészítve a terepet látványos a hatása. A másik fontos dolog, hogy zoknikat, lábbeliket és körömápoló készletet fertőtleníteni kell, továbbá étrendi és életmódbeli változtatások is szükségesek lehetnek. A gombát a túlzott cukorbevitel, alkoholfogyasztás stb. segít életben tartani, tehát a gomba sok esetben egy helytelen élet és gondolkodásmódra is felhívja a figyelmet.
2015. szept. 11. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!