Ha vki él már nemi életet és megkapja a HPV (méhnyakrák) elleni oltást akk annak lesznek követekezményei? Mert nekem azt mondták, h akk nem hat smit.
hamár benned van a hpv teljesen értelmetlen és pénzkidobásd beadatni a védoltást, mert semmit sem érsz vele.
viszont amíg csak lappang benned a hpv (merez sokáig lappanghat) akkormég nemtudják kimutatni vizsgálattal, de ittsem ér már semmit a védőoltás. ezér vanaz h aki már él nemiéletet annak felesleges az oltás
ingyen van mert fizeti az önkormányzat.
de ha megkapom az oltást akk közben lehet szeretkezni nem? mert nekem azt mondták h addig míg az utolsót meg nem kapom addig nem lehet.. de sztem ez nagy hülyeség
A HPV bőr érintekezéssel is terjed és teljesen mindegy, hogy valaki nem úton kapja-e el, vagy pedig egyéb úton. Ezer millió felvilágosító cikk van erről neten is. Mielött nem jó infókat adtok át másnak legalább olvassatok elötte a dologról.
A HPV-t akárhogy elkaphattad, nem kell ahhoz hűtlennek lenni, mint ahogy a TV reklámban is van egy csomóan teljesen tévhitben élnek, mert azt hiszik, ha tartós kapcsolatban élnek, nem kaphatják meg. ezét mondom, olvassatok utána.
Ha már neked diagnosztizált HPV-d van akkor ne adasd be megadnak, mert ez egy megelőző oltás, nem pedig gyógyító. Fél évente járj el rákszűrésre, és akkor elmondhatod, hogy te odafigyelsz rá. És ha ne adj isten baj lesz akkor is még időben kiszűrik. Amúgy a HPV fertőzöttek 20 %nak lesz belőle rosszindulatú daganat. Ez sem halálos kór, mint ahogy a H1N1 sem :) Vannak onkogén HPv fajták, amiből rák alakulhat ki és van ami nem.
Ezt találtam ami még jó lehet:
A HPV kontaktusok útján terjed, leginkább szexuális úton, ráadásul a szex minden formájával, ezért is tekinthető napjaink leggyakoribb vírusos eredetű szexuális úton terjedő betegségének. Az óvszer ugyan csökkentheti a kockázatot, de nem ad teljes védelmet és biztonságot, mivel a vírus bármilyen fertőzött bőrfelületről átkerülhet a partner bőrére! <---ez a lényeg!
Eü-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!