Ha kettőt veszek be lehet probléma?
Figyelt kérdés
Másnapos vagyok, gondolom ismerős érzés sokaknak, és az lenne a kérdésem hogy ha beveszek egyszerre 2 500mg-os (cetebe) C-vitamin kapszulát akkor lehet e belőle vmi bajom? (mert ugye a jóból is megárt a sok)
17/F
2009. okt. 17. 17:24
1/8 igabcsy válasza:
a C vitamint nem lehet túladagolni, mert vízben oldódó vitaminról van szó.
Ezt nem tudja tárolni a szervezet, ezért ha többet veszel be, egyszerűen kiürül.
2/8 A kérdező kommentje:
áh! köszi szépen! akkor már dobálom is belfele:) reméljük segit..
2009. okt. 17. 17:36
3/8 anonim válasza:
Hiányoztál biológiaórán hetedikben?
4/8 anonim válasza:
Szomorú ha azt hiszed hogy jó a másnaposságra! Egyél narancsot, vagy barackot, vagy ilyesmit. Vagy maradj csöndben.
5/8 A kérdező kommentje:
tap-tap-tap.. kösz az első válaszát..
2009. okt. 17. 19:11
6/8 A kérdező kommentje:
egyébként ettem birsalma kompótot és kiokádtam az egészet..
2009. okt. 17. 20:05
7/8 anonim válasza:
Megfogsz halni, nem tudtad? a C-vitamin már kis mennyiségben is intenzív hatásokat gyakorol a szervezetedre, hát még a nagy adag, menj orvoshoz és imádkozz! szorítok neked
8/8 A kérdező kommentje:
énis szorítok! köszöni! :D
2010. ápr. 6. 02:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!