Elég erős már az immunrendszerem és a májam?
Jun. 8an belazasodtam es jun. 14 bedagadt a fel nyakam. 15 en mentem be a korhazba es kiderult h mononukleozisom van. (csokbetegseg). 21-en penteken engedtek ki.
elvileg elegge legyengitette a majamat de mar tobb mint 3hete kezdodott a betegsegem. eleg eros mar a majam ahhoz h szombaton elmenjek bulizni es esetleg ihassak is? ha nem es iszok ra mi tortenhet?
(tudom h nem kene inni de ez legyszi legyen az en dolgom es emiatt ne szoljatok hozza :s )
Hát még simán besárgulhatsz, de így van ez a Te dolgod.
Általában egy jobb mononucleosis infectiosa után minimum 3 hónap kell mire összeszedi a szervezet magát. De ez sem szentírás, volt olyan aki fél év múlva is visszakerült a fertőzőre májérintettség miatt.
Ez mint, ahogy írtad a te dolgod és a következményeit is te viseled meg a doki, aki majd próbál segíteni.Viszont, ha most lesz tüneted utána évekig nem javasolt alkoholt inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!