Tyúkszemet hogyan lehet el távolítani?
Figyelt kérdés
Van egy tyúkszem az újjamon és a bőrgyógyász ki vágta de rendesen,éreztem ahogy a csontot kaparja,2 hét és vissza nőt azután még egyszer ki vágta de akkor már nem ojan jol,persze vissza nőt.Jövő 7en kel mennem ismét vágatni,van valami módszer-szer-kenőcs akármi amitől el múlik.Az egyik kollégámnak úgy mult el hogy 3napig pisilt rá és elmult,lehet egy próbát megér.2013. jún. 28. 15:30
1/2 anonim 

válasza:

Vegyél a gyógyszertárban tyúkszemtapaszt, nekem három nap elatt leszedte egyben az egészet.
2/2 anonim 

válasza:

Nem egyformák a tyúkszemek sajnos nem lehet arra alapítani hogy a kollegádnak egy könnyen eltávolítható volt.A folyadékok a jó bőrt is marják sajnos.Nekem a talpamon volt és szerencsés mert lábáztatás után kézzel ki tudtam kaparni.A két hét visszanövést azért kevésnek tartom és a kvágott szövet is pótlódni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!