Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Emiatt nem kell aggódnom, ha...

Emiatt nem kell aggódnom, ha nem vérzik?

Figyelt kérdés

Ma kint voltam megnézni az unokanővérem babáját és amikor sétáltunk egy kis kutya odajött és nekem dörgölőzött, majd megharapta a nadrágom és elkezdte rángatta a nadrágom. Kicsit meg is karmolt, de épp hogy. Nem vérzik meg semmi, csak kicsit fájt. Szerintetek így nem lesz baj, mert ki tudja, hogy be volt e oltva a kutya, meg ilyesmi.

Válaszaitokat előre is köszönöm. :)

2013. jún. 27. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Holnapra három fejed nő és világítani fogsz! Ha hozzáérsz egy állathoz mindig ez történik, nem tudtad?

Mégis hol nőttél te fel? Egy irodaházban?

2013. jún. 27. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Na, azért ez már nagyon súlyos! Szerintem le fog rohadni a lábat, amiért hozzádért egy kiskutya. Nem láttál még állatot vagy mi?
2013. jún. 27. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább amiatt kellene aggódnod, hogy elmeorvos még nem látott. Az emberektől is ennyire undorodsz?
2013. jún. 27. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:

:D Ezen most én is jót nevettem.

Nincs semmi, megkapott egy kutya. Védőoltást kötelező adni a kutyáknak, mert számon vannak tartva.

2013. jún. 27. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Az egy szerencsétlen kiskutya volt, nem egy vérfarkas. Hol élsz te? Normális vagy? :DDDD
2013. jún. 27. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Vérfarkaskölykeid fognak születni.
2013. jún. 27. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem harapott meg akkor nem lehet gond, ha csak megkarmolt akkor nem lehet bajod, de ha meg is harapott akkor menj el dokihoz, mert ha nincs meg a kutya oltási könyve akkor oltást fogsz kapni. Ha tudod hogy kié volt a kutya akkor megnézheted hogy be volt-e oltva. Ha be volt oltva akkor nem lehet bajod.
2013. júl. 5. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!