Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kiderült tegnap, hogy a...

Kiderült tegnap, hogy a barátnőm volt rákszűrésen és HPV fertőzött P3-as lett az eredmény, szegény nagyon kivan?

Figyelt kérdés

Kiderült tegnap, hogy a barátnőm volt rákszűrésen és HPV fertőzött P3-as lett az eredmény,szegény nagyon kivan.

Hát gondoltam felhívom én is a nőgyógyászt.

A kisbabaám 9 hónapos és kérdeztem, hogy nekem terhesség alatt volt e ilyen szűrés.

Azt mondta semmi baj nem volt, de jövőhéten megnéz

Hát a szexuális életen egyenlő a 0 val azóta új fertőzés kizárt.

viszont megnéztem a kiskönyvemet és abban az áll:Onkocytologia:P2 2011

Szóval én lehetek HPV-s?vagyis lehet bennem vírus?

2013. jún. 11. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A HPV-re külön szűrés van, azt nem mutatja ki egy sima citológiai kenet. Azok szokták rendszerint elkapni, akik össze vissza fekszenek össze fűvel-fával. Egyébként az oltásnak nem sok értelme van. Van vagy 37 féle HPV vírus variáns, és az oltás kb. 5 félére ha jó... pénzlehúzás az egész, marketing. El kell járni rendszeresen szűrésre és akkor nincs semmi baj. A méhnyakrák lassan fejlődik, ha évente elmegy valaki tisztességgel szűretni, mindig időben el lehet kapni és teljesen gyógyítható.
2013. aug. 31. 11:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jólesett az utolsó válasz, igazán köszi. Én voltam, aki írtam, hogy 20 évesen volt először szexuális kapcsolatom, az akkori páromnak is én voltam az első és 4 évig voltunk együtt. Ezután kettő, azaz kettő partnerem volt 34 éves koromig, mindkettő 4 évig tartott, ebből az egyik együttélés volt. Futó kalandjaim nem voltak.

Mégis kikaptam a HPV 18-ast.

Úgyhogy nem csak az össze-vissza kefélők kaphatják meg.

Szeretem a hülye általánosításokat... Na most azt hiszem mindjárt elsírom magam..

2013. aug. 31. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Mielőtt kibőgnéd a lelkedet, tanulj meg szöveget értelmezni: direkt hangsúlyoztam, hogy rendszerint(!!!) azok kapják el, akik fűvel-fával. ha használod a fejedbe nőtt agyat, akkor könnyen értelmezheted, hogy alapvetően szexuális úton terjed, de máshogy is meg lehet kapni. Nyilván te másképp kaptad el ez alapján, nem szexuálisan. Ó, anyám...
2013. aug. 31. 14:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Még akkor elmentem direkt szűrésre, mindent megnèztek, teljesen jók az eredményeim.
2013. okt. 16. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!