Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki oltatja magát az új/sertés...

Ki oltatja magát az új/sertés influenza elleni oltással?

Figyelt kérdés

Mindenki csak egy igennel vagy egy nemmel válaszoljon lécci!

Csak felmérem hogy ki hogyan cselekszik.Köszi

2009. okt. 8. 19:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes. Mind mostanáig olyan országban éltünk, ahol a tömeg bambán, gondolkodás nélkül csinálta, amit a média és a politikusok diktáltak. Tessék, ez egyszer jót akarnak, nesze neked... Egyből mindenkinek "felnyílik" a szeme. A saját hülyeségetek, nekem inkább egy 2000ftos oltás ami majd kiürül a szervezetemből (mellesleg a mo.-inak mellékhatása sincs, nem úgy mint külföldön), mint egy tüdővérzés, amibe bele is halhatok...

IGEN

2009. nov. 30. 03:41
 22/23 anonim válasza:
25%

IGEN

AZ egész család beoltatta magát. a 11 éves fiam is, és a 15 hónapos kisbabám is. bár én nem otthon élek. Franciaországban. ami furcsa, hogy szoptatok, igy sem voltak ellene az oltásnak, otthon mindenkinek égnek állna a haja, ugye?

2009. nov. 30. 17:13
 23/23 A kérdező kommentje:

Mi is be vagyunk oltva és én is szoptatok.

Üdv

2009. dec. 1. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!