Érdemes lenne megkapnom a H1N1 elleni oltást?
Figyelt kérdés
A suliban kaptunk egy papírt , hogy kérjük-e.Nem is tudom...mondták többen is hogy többet ront mint segít.Meg ilyesmik.:S
Szerintetek mi legyen?:S
2009. okt. 8. 18:26
2/8 A kérdező kommentje:
Miért?Tényleg durva mellékhatásai vannak?
2009. okt. 8. 18:31
3/8 anonim válasza:
Nem kell beadni. A h1n1 tulajdonképpen megfázás
4/8 anonim válasza:
Nem kell,fölösleges.Általában nem halnak bele,orvoshoz kell fordulni ha a tüneteit észleled az orvos majd megmondja mit kell tenni.Nem kell ide oltás.Szerintem.
5/8 anonim válasza:
Félek,hogy több kárt csinálna mint hasznot...
6/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat,végül is nem kaptam meg..(:
2009. okt. 9. 16:37
7/8 anonim válasza:
Tőlem anyu kérdezte. Az mondta ő nem oltatja be magát, de ha mi szeretnénk, akkor kaphatunk, 19 vagyok, bátyám 21, egyértelműen úgy döntöttünk, hogy teljesen felesleges. Egyik évben sem kaptuk el az influenza járvány idején a betegséget, bízunk benne hogy ezt sem fogjuk. Ha meg még is, akkor sok mézes citromos tea, vitaminok, és ha még rosszabb, akkor irány az orvos! :)
8/8 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy mindig csak a legvégső esetekben forduljunk gyógyszerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!