Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van most valami hasmenéses...

Van most valami hasmenéses járvány?

Figyelt kérdés
Délelőtt 9-10óra körül ettünk a férjemmel. Egész nap nem voltunk itthon. Mikor délután úgy fél hat körül buszra szálltunk, a férjemre olyan hasmenéses inger tört, hogy aggódott, hogy időben haza érjünk. Én is éreztem valamit a hasamban, éreztem, hogy hamarosan rám is rámtör a hasmenés. Úgy egy óra múlva rám is tört. Később mindkettőnknél megismétlődött mégegyszer, és érzem, hogy nálam folytatódik is még. Nem hiszem, hogy a reggeli okozta volna, mert gondolom az nem 7-8óra elteltével jött volna ki, és nem mindkettőnknél egyszerre. Létezne, hogy a buszon kaptunk el valamit, és ilyen gyorsan kijött rajtunk? Vagy lehet, hogy mégis a délelőtt evett kaja csak kora este tette meg a hatását, és mindkettőnknél egyszerre? Ti mire gondolnátok?
2013. jún. 7. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Van nálunk is, buszon is volt ilyen eset, ti merre éltek? Én bp
2013. jún. 7. 22:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Szolnok.

Én hasmenéssel zártam a tegnapi napot, a férjem azzal kezdte a mait. Nem tudom mi lesz, ennyivel megúsztuk, vagy folytatódik...

Bár szerintem ennyi volt, most úgy néz ki legalábbis.

2013. jún. 8. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetek banánt, étcsokit, rizst. Vagy végy a patikában szénkapszulát. Ha nem javultok, akkor orvos!
2013. jún. 8. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!