Megfázás, vagy inflenzám van?
Szombaton nagyon nyűgös voltam és fáradt. Vasárnap egész nap fáztam. Hétfőn kicsit mintha jobban lettem volna, csak a mozgás volt fárasztó! Tegnap a kislányom babakocsis sétája közben észrevettem, hogy egyre nehezebben kapok levegőt és a szívem majd kiesik a helyéről! Ma tiszta takony vagyok, fáj a torkom, hőemelkedésem van és ha a 16 hónapos kislányomat alig bírom el. Ma már egyre rosszabb volt a séta 2 utcányira alig bírtam eltolni a gyógyszertárig és vissza. Ott meg is jegyezte a gyógyszertáros, bár elég felegmán, hogy jól beleestem valamibe, miért nem szedtem megelőző készítményt!
Szerintetek, megfázás, vagy inflenza?
Orvoshoz, ha nem leszek jobban akkor holnap, vagy legkésőbb pénteken elmegyek! Addig is szedem az OSCILLOCOCCINUM homeopátiás készítményt. Ez eddig mindig hatott!!
Ja és 12 hetes terhes is vagyok a kistesóval, ezért az antibiotikum kizárt!!
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Elmentem délután az orvoshoz vírusos torokgyulladást állapított meg.
Oscillococcinum-ot szedem továbbra is homeogene 9, calcium ampullát és panadolt kell szednem, mert közben éjszaka és délelőtt is 38 fok fölé ment a lázam!
Jó gyógyulást kívánok Neked! Menj azért el az orvoshoz, tuti biztonság kedvéért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!