Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez a fájdalom?

Mi lehet ez a fájdalom?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem hipohonder vagyok, de nem biztos hogy van összefüggés.

A torkomba ilyen gombócérzetet érzek, de nem mindíg, sokat nyomodtam mert idegesített. és mintha a gége alatti részen (ami ugye nyeléskor kiduzzan) én is kis pici csomóüt látok de pl anyám nem látja mutattam neki.

lehet hogy valami daganat, gége vagy totokrák?

orvoshoz nem akarok menni, rosszak velük a tapasztalataim.

23 éves vagyok nem dohányzom.

Akinek van ötlete kérem írjon

köszönöm

23/F

2013. jún. 1. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy hipochonder 23 éves fiúnál már csak egy 73 éves hipochonder férfi nagyobb rémálom az orvosoknak...:P Bocs, hogy ezt mondom...

Na már most, ha a pretrachealis nyirokcsomóid meglennének nagyobbodva, akkor az folyamatos fájdalmat jelentene, és jelentős megnagyobbodást, nem azt, hogy miközben "nyomkodod" a légcsövedet, érzed az alatta levő zsírszövetet, és a benne futó kisebb képletek, mint erek elmozdulását. Nem hinném, hogy bármi bajod lenne! :)

Ami ha úgy vesszük, jó, de mivel hipochonder vagy, ezért valószínűleg semmilyen válasz nem nyugtat meg, csak az, ha önigazolásként megkapod, hogy beteg vagy...pedig nem...:P

Rák? Ugyan kérlek...de ha véres köpeted lenne, akkor már aggódhatsz a gégerákodon is...:S Addig meg nyugi, relax, take it easy, enjoy your life! :D

2013. jún. 2. 01:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia.

köszi, látom ebbe te járatos vagy :D

az igazsághoz hozzátartozik jogy januárban volt véres köpetem, nem vér, cska véres, akkor elmentem az ügyeltre azt mondták megfázás vagy kiszáradt a torkom és egy apró hajszálér elpattant és attól, de azóta egyszer ha jelentezett de akkor is csak egy köpés erejéig. Amikor ez volt 3 hétig beteg voltam högötem mint az állat, de későb mentem orvoshoz és nehezn gyúgyult, de akkor ezt mondod ez nem lehet összefüssé ugye?

2013. jún. 2. 15:32
 3/6 A kérdező kommentje:
na mondjuk most jól rámhoztad a frászt :S
2013. jún. 2. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem... és szerintem az sem valószínű, hogy az a januári megfázásos vírus ennyi ideig lappangott volna benned, az persze lehet, hogy most is összeszedtél valami könnyed felsőlégúti fertőzést, az meg, hogy nagy köhögés hatására elpattan egy ér a torkodban, az teljesen megszokott... De hiszen most kb. semmi tüneted nincs, szóval szerintem tényleg feledkezz el erről...
2013. jún. 2. 15:37
 5/6 A kérdező kommentje:

értem.

megpróbálok hinni magamban és hogy nincs semmi bajom... egy ideig tuti menni fog.

Köszi hogy írtál :)

2013. jún. 2. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak semmi para! :)
2013. jún. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!