Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vagyok lázas?

Miért vagyok lázas?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hátam, gondolom a sok fekvéstől, próbálok ágyba lenni a láz miatt. A hasam is fájt tegnap, ilyet még nem éreztem. Tegnap este óta folyamatosan lázas vagyok, megmérni nem tudom, de érzem a tüneteket, illetve a férjem puszija meg tudja állapítani. Mi lehet az oka annak, hogy gyakorlatilag csak lázam van? Tegnap este már a hátamra bevettem egy nurofent is, tudom, hogy az lázcsillapító is. Lázra nem szoktam gyógyszert bevenni, de most aludni nem tudtam. Szoktam? Talán harmadjára vagyok lázas a 25 évemmel.
2013. jún. 1. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb. két hete jártam ugyanígy. Iszonyatosan görcsölt a hasam, ráadásul meg sem akart jönni és egésznap feküdtem, valamint 39-40°-s lázam volt. A hidegfürődtöl kezdve minden kipróbáltam de semmi nem használt. Másnap szintén ugyanígy jártam, majd harmadnap pedig nem volt lázam csak ment a hasam egész nap. Az orvos vírusra gyanakodott, de nem különösebben foglalkozott vele.

Remélem már jobban vagy!

Jobbulást!

17/L

2013. jún. 3. 21:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam orvosnál, ugye akkor tudtam leghamarabb. Vesemedence gyulladás. Felfázásos tüneteim nincsenek, de vasárnap este óta rozsdavörös színűt pisilek. A testvéremnek tüdőgyulladása van, úgy, hogy csak annyi tünete volt, hogy kétszer hányt, egyszer éjszaka bepisilt. Nem értem én ezt, már a betegségek sem a régiek. :)

Nagyon kedves vagy, igyekszem gyógyulni!

2013. jún. 4. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!