Mit illetve milyen vitamint érdemes szedni hogy biztosan elkerüljem a megfázást? Kismama vagyok és szedek gravidát, nem lesz sok ha mellé még mást is szedek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok zöldség gyümölcs c vitamin,de már folydogál az orrom. Szeretném megelőzni,de oltatni nem akarok.2009. okt. 6. 14:58
1/3 anonim válasza:
Homeopátia.
A patikákban lehet kapni egy kis könyvet (könyves boltban meg nagyobbat is) Homeopátia napjainkban, ahol röviden le vannak írva a tünetek és a javasolt szer. Van kismamás rész is. Megelőzésre is javasolnak szereket.
Elmehetsz homeopátiás dokihoz is, ő alkati szert talál neked, ami mindig jó(t tesz neked).
2/3 anonim válasza:
Orr folyásra kamillás, eukaliptuszos párologtatást szoktam a lakásban, kakukkfű krémmel érdemes mellkast kenni, megakadályozza a lejjebb húzódását a tünetnek. Limonádét rendes citromból, és ha ízesíteni akarod mézzel. Elég nehezen szereztem be a propoliszt /méhésztől, időnként gyengébb kivonat gyógyszertárban is van/ nagyon jó immunrendszer erősítő.
3/3 anonim válasza:
Inhalálj!De azért folyik az orrod mert a szervezeted kilöki a sok bacilust magából.Az orrfolyás hasznos dolog mert nem marad benned a sok baci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!