Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A vérképben mit jelenthet a...

A vérképben mit jelenthet a magas Limfocyta? (50%)

Figyelt kérdés

A segment 38%

MPV pedig 11,2

Ezek tértek még el a vérképemben, de ezek minimálisan.

A fehérvérsejtje számom normál értékű (7,14), de szörnyen megtudok ijedni. Sajnos elkezdtem interneten utánaolvasni, és a Limfocyta szóhoz elég szorosan kapcsolódik a leukémia.

Nem akarok következtetéseket levonni belőle mert nem értek hozzá, menni fogok orvoshoz vele, de előtte is szeretnék már tisztán látni, hogy milyen lehetőségek állnak fenn, ugyanis az orvosoknak olykor felesleges az a hat év az egyetemen, sajnos volt erről már tapasztalatom.

Kérlek titeket, hogy mondjatok valami megnyugtatót avagy, valamit ami nem az, csak hadd legyek vele tisztában.

16/L

2013. máj. 29. 10:52
 1/5 anonim válasza:

annyit, hogy gyulladás van a szervezetedben...

de ez lehet, akár nátha, akár valamilyen kisebb fertozés..

de szerintem kérdezd meg mindenféleképpen a háziorvosod

2013. máj. 29. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez még semmit, max. van egy enyhe tünetmentes vírusfertőzésed vagy volt nemrég.
2013. máj. 29. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Valamilyen gyulladás van a szervezetedben. Nyirokcsomóid esetleg nem duzzadtak?

Ne légy ijedős, főleg ne 16 évesen. Miért küldött el a dokid vérvételre?

2013. máj. 29. 11:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Én nem érzem annak.

Huhh. Hát, 4 hónapig (október-január) szenvedtem epeféreggel, és most kontroll vizsgálatok voltak. Közben meg bejött ez, és eddig nem volt magas.

Ezért ijedek csak meg, mert ha akkor megállapítják már az elején nem kellett volna kimaradnom a suliból, most osztályozó vizsgázni, és nem akarom, hogy ez esetben is bármi ilyen előforduljon.

2013. máj. 29. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha leukémiás lennél, akkor az összfehérvérsejt számod is magas lenne.

Neked nem több a fehérvérsejted, csak az arányok tolódtak el a különböző típusok között. A magas lymphocyta vírusos fertőzésre utal.

2013. máj. 29. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!