Köhögéscsillapításra valami?
Figyelt kérdés
Multhéten megfáztam kicsit, mára már nem folyik az orrom de nagyon köhögök...Néha rámjön és akkor nem tudom abbahagyni...Szedtem rhinatiol köhögéscsillapíto szirupot és ugyanilyen tablettát, de nem igen akar hatni...valami ötletetek nincs? mert elég kellemetlen..meg volt már valakinek ilyen? és annak mi használt?2013. máj. 27. 23:20
1/1 lexéta válasza:
először is, próbálj meg kevesebbet köhögni. olvastam egy nőről, akinek a sok köhögéstől elkezdett szivárogni az agyvize. amikor köhögnöd kell próbáld meg inkább kaparni a torkodat ahelyett hogy fulladozni kezdenél. nem vagyok orvos, nem tudok neked felírni gyógyszereket, de én Dr. Theiss Hustensaft Lándzsás útifű köhögés elleni szirupot szoktam bevenni, az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!